İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocoğlu ve ilçe belediye başkanlarının aldığı ortak kararla başlatılan temizlik seferberliğinin bu seferki durağı, Kemalpaşa ilçesi oldu. Ulucak'tan başlayan ve 5 gün sürecek temizlik çalışmaları boyunca, Kemalpaşa'da temizlenmedik cadde ve sokak kalmayacak.
Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, İzmir Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Yıldız Yılmaz ve 5 gün boyunca Kemalpaşa'da görev yapacak temizlik personeli Ulucak'ta bir araya geldi. İzmir İlçe Belediyeleri ve Büyükşehir Belediyesi'nin tüm imkânlarını birleştirerek başlattığı temizlik seferberliği ile Kemalpaşa'da çalışmalara başlayan 110 kişilik ekip Ulucak'tan Halilbeyli'ye kadar ilçenin tüm mahalle, sokak ve caddelerinde detaylı bir temizlik gerçekleştirecek. Çalışmalar boyunca 5 süpürge aracı,1 su tankeri, 1 Bomlu araç, 4 ot kesme ekibi, 4 ağaç budama ekibi görev yapacak.
İzmir Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Yıldız Yılmaz, gerçekleştirdikleri temizlik seferberliği ile İzmir genelinde kapsamlı bir temizlik çalışması yapılmasını amaçladıklarını belirterek, "İlçe belediyelerimizin temizlik işleri, fen işleri, iş makinası ve eleman desteğini alarak her ilçemize temizliyoruz. Bugün Kemalpaşa'da başlayan çalışmalar 5 gün sürecek ve daha sonra diğer ilçelerimiz ile devam edecek. Çevre temizliği dışında, ilaçlama, ot temizliği ve ağaç budama işleri de yapılacak" dedi.
Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı da, temizlik kampanyasının önemine değinerek, "bu kampanya ile Kemalpaşa merkez ve bağlı mahallelerinde Cuma gününe kadar genel bir temizlik hizmeti yapılacak. Projeye Kemalpaşa?da Ulucak mahallemiz ile başladık. Sırası ile Kemalpaşa Merkez, Örnekköy, Yukarı ve Aşağı Kızılca, Armutlu, Ören, Bağyurdu ve Halilbeyli mahallerimizde bu projeden yararlanacak. Ben projeyi hayata geçiren İzmir Büyükşehir Belediyesine ve destek olan tüm İlçe Belediye Başkanlarına teşekkür ediyorum" diye konuştu.
(HÇ-ERG-Y)

04.02.2013 13:14:11 TSI

Editör: Wan Haber