Kemalpaşa İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ali Bal ve ziraat yüksek mühendisi Mehmet Ali Kargıcak, geçtiğimiz günlerde düzenlenen Tarım Sempozyumu'na verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı'ya teşekkür ziyaretinde bulundu.
Kemalpaşa'da böyle bir sempozyumu ilk defa düzenlediklerini belirten Ali Bal, "4 gün süren Tarım Sempozyumda; Kooperatifçilik, Arıcılık, Hayvancılık ve Kiraz Yetiştiriciliği konuları anlatıldı. Çiftçilerimiz daha doğru ve bilinçli olarak nasıl üretim yapabilecekleri konusunda bilgi sahibi oldular. Sempozyumu önümüzdeki yıl tekrar düzenleyeceğiz. Sempozyumu gerçekleştirmemizde bizlerden desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Rıdvan Karakayalı'ya kurumum adına çok teşekkür ediyorum" dedi.
İMüdür Bal'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Karakayalı, "Belediye olarak bu tür konulara her zaman destek veriyoruz. İlçemiz tarımsal anlamda oldukça geniş bir çeşitliliğe sahip. Bu tür sempozyumlar çiftçilerimiz için oldukça yararlı olmakta. Bizde üzerimize düşeni yaparak destek oluyoruz. Desteklerimiz devam edecek" dedi.
Bal, ziyaret sonunda Belediye Başkanı Karakayalı'ya plaket ve nazar boncuğu takdim etti.
(HÇ-ERG-Y)

08.01.2013 14:20:46 TSI

Editör: Wan Haber