Özalp ilçesi İstasyon Mahallesinde yaşayan Aydın ailesinin yardımına Özalp Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ferhat Vardar koştu.

Beraberinde Özalp Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Barış Özyaşar ve AK Parti İlçe Başkanı Orhan Yıldırımçakar ile birlikte Aydın ailesi evlerinde ziyaret eden Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Vardar, anne Hamide Aydın’dan çocukları tedavisi hakkında bilgi aldı.

Anne Aydın, "Umut doğduktan 3 gün sonra topuğunda yaralar çıktığını fark ettik. Davut ise doğuştan bu şekilde doğdu. Tedavilerini pansuman ve merhem kullanarak yapıyoruz. Dünyada tek isteğim çocuklarımın parmaklarının açılması. Durumumuz iyi değil. Evimiz kira, eşimin işi yok, inşaatlarda işçi olarak çalışıyor ve 10 nüfusa bakıyor. 2 yıldır bu mahalleye geldik. Çocuklarım hijyenik bir alanda yaşamaları gerekmektedir. Bunun için de acilen bir ev ihtiyacımız var" dedi.

Konu ilgili olarak Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ferhat Vardar, ev konusunda yardımcı olacakları ve her zaman ne konuda olursa olsun yardım hazır oldukları belirterek evden ayrıldılar. (iha)

Editör: Wan Haber