Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman'ı KEDEF Başkanı Zafer Yıldırım ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.
Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu (KEDEF) Başkanı Zafer Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte KEDEF'in eski Başkanı Muhammet Şık, Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman'ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Meclis üyesi ve aynı zamanda başkan yardımcısı olan Aydın Özel ile meclis üyesi Melih İpek'te hazır bulundu.
Belediye Başkanı Cemil Yaman'ı iadeyi ziyarette bulunduklarını belirten KEDEF Başkanı Zafer Yıldırım, Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman'ın yaptığı gayretli çalışmaları yakından takip ediyoruz, kendileri bizim yanımızda farklı bir yer ve konuma sahiptir. Bölgemizdeki derneklerimiz ve federasyonumuz dâhil 24 saat sizlere bizim kapımız her zaman açıktır. Kendileri bizlere her zaman ağabeylik ve kardeşlik yapmışlardır. Başkanımızı biz içimizden biri olarak görüyoruz. İlçe belediye başkanlarımız arasında kendimize en yakın hissettiğimiz başkanların başında Cemil Yaman başkanımız gelmektedir. Bugüne dek Kocaeli Erzurumlular Derneği'ne çok önemli katkılar sağladı. Bu güzel birlikteliğin devamını temenni ediyorum Onunun için ahde vefanın gereği gayretli çalışmalarınızla bizler sizlerin hep yanında olduk ve olacağız. Şehirler ve kültürler buluşuyor festivalinizle yöre kültürlerini tanıtmadaki gayretleriniz bizleri her zaman mutlu etmektedir" dedi.
Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman'da KEDEF Başkanı Zafer Yıldırım ve yönetim kurulu üyelerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Dernekçilik ve cemiyetçilik gönül işi ve zor bir iştir. Sizler, tamamen toplumda dayanışma ve yardımlaşmayı arttırmak, gelenek ve göreneklerimizi yaşatmak açısından çok büyük bir önemli işi yapıyorsunuz. Sizin bu gayretli çalışmalarınız olmazsa, toplumumuz benliğinden ve birliğinden kopma noktasına gelecektir. Bu işin yapılması gerektiği gibi yapıyorsunuz. Bunu başardığınız için de sizin şahsınızda tüm Erzurumluları tebrik kutluyorum.
Dernek binalarımızda toplumumuzun manevi dinamiklerini ve toplum önderlerinin çalışmalarını yapacak çalışmaları düzenleyebilmenizi de arzu ederim. Haftada bir düzenleyeceğiniz ve maneviyat kokacak bu çalışmalarınız için ben her türlü çalışmanıza destek verebiliriz. STK'ların milli ve manevi değerlere çok önemli olduğunu düşünüyorum" dedi.
(MA-MA)

31.01.2013 11:25:37 TSI

Editör: Wan Haber