Keçiören Belediyesi zabıta ekipleri, vatandaşların yeni yıla huzurlu girebilmesi amacıyla denetimlerini aralıksız sürdürdü.
Belediyenin gece ve gündüz zabıta ekipleri, ilçe genelindeki gıda üretim ve satış yerlerini, özellikle kuruyemiş, pastane, et-tavuk ve sakatat satış yerlerini denetimden geçirdi. Süpermarketlerdeki denetimlerde gıdaların muhafazası, depolanması ve son kullanma tarihleri, genel temizlik, çalışan personelin kıyafetleri, sağlık muayene kartları ve işyeri önlerindeki işgaller gibi konularda kurallara uyulup uyulmadığı kontrol edildi. İşletmecilere bu kurallar hakkında bilgi verilirken, tespit edilen eksiklerin giderilmesi, yayaların geliş geçişlerinin güçleştirilmemesi uyarılarında da bulunuldu. Diğer yandan Keçiörenlilerin her türlü şikayetlerini iletebilmesi için 361 06 06 no'lu "ALO KEÇİÖREN ZABITA" hattı, 24 saat kesintisiz hizmet verdi.
Keçiören Belediye Başkanı Mustafa AK, halkın yeni yıla huzurlu ve rahat bir ortamda girebilmesi, herhangi bir olumsuzluğa meydan verilmemesi amacıyla zabıta denetimlerinin gece gündüz farkı olmaksızın sürdürüldüğünü söyledi. Denetimlerdeki amacın halkın sağlığını korumak ve gözetmek olduğunu vurgulayan Başkan Ak, "Denetimlerimiz, yeni yılda da aynı hızda aksatılmadan bir program dahilinde kesintisiz sürecek" dedi.
(BK-ÖZ-Y)

05.01.2013 10:58:46 TSI

Editör: Wan Haber