Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Belen Sanayi Sitesi ve Kızılay işbirliği ile kan bağışı kampanyası düzenlendi.
Kdz. Ereğli Belen Sanayi Sitesi Kooperatifi tarafından her yıl geleneksel hale getirilen kan bağış kampanyası bu yılda gerçekleştirildi.
Kızılay işbirliği ile yapılan kan bağış kampanyasına sanayi sitesi esnafı da yoğun ilgi gösterirken, Kooperatif Genel Müdürü Mustafa Küçüköksüz kan vermenin her vatandaş için bir sorumluluk olduğunu belirterek, "Biz her yıl yaptığımız kan bağış kampanyasını bu yılda Kızılay işbirliği ile gerçekleştiriyoruz. Sanayi Sitesinde yer alan esnafımız bu kampanyaya katılarak destek veriyor. Kan vermek son derece önemli bir vatandaşlık görevidir. Sanayi sitesi esnafımıza da işini gücünü bırakarak geliyor ve kan bağışında bulunuyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.
Kızılay Kdz. Ereğli Şube Başkanı Yusuf Oktay da,"Kızılay olarak kan ihtiyacı olan herkesin yardımına koşuyoruz. Verilen bir ünite kan bir hayat kurtarır düşüncesi ile bölge halkımızı kan bağış kampanyalarına davet ediyoruz. Bugün burada düzenlenen kan bağışı kampanyasına emeği geçenlere de sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ben bu vesile ile sanayi esnafımıza ve kooperatif yöneticilerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.
(HH-OA-Y)

26.01.2013 17:25:59 TSI

Editör: Wan Haber