Zonguldak'ın Kdz. Ereğli ilçesinde mahalle ve köy muhtarlarına yönelik, "Gönül Elçileri Projesi" için tanıtım toplantısı düzenleneceği belirtildi.
Kdz. Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın girişimleriyle başlatılan ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'in yürüttüğü kimsesiz çocuklara koruyucu aile kazandırmayı amaçlayan "Gönül Elçileri Projesi" için ilçedeki mahalle ve köy muhtarlarına yönelik tanıtım toplantısı düzenleyeceklerini söyledi.
İlçede daha önce bu projenin tanıtımını yaptıklarını aynı tanıtımın ilçedeki mahalle ve köy muhtarlarına yapılmasını uygun gördüklerini belirten Çay, "Başbakanımızın eşleri Emine Erdoğan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Fatma Şahin, Valimizin eşleri Dr. Dilek Didem Ayyıldız ve Nazmiye Çay himayesinde 30 Ocak 2013 tarihinde 'Gönül Elçileri' tanıtım programı yapılmıştı. Aynı tanıtım toplantısının İlçemiz mahalle ve köy muhtarlarına da yapılmasının uygun olacağı düşünülmektedir.
Bu nedenle 22 Şubat 2013 Cuma günü saat 10.00 da Kdz. Ereğli Müftülüğü Konferans salonunda yapılacak ' Gönül Elçileri'anıtım programı düzenleyeceğiz" dedi.
(HH-SA)

21.02.2013 13:13:53 TSI

Editör: Wan Haber