Zonguldak'ın Ereğli ilçesi 92. No'lu Çilek Özel Halk Otobüslerinin olağan genel kurulu gerçekleştirildi. İki liste ile gidilen seçimlerde mevcut başkan Murat Akyüz, başkanlığa yeniden seçildi.
Kdz. Ereğli 92. No'lu Çilek Özel Halk Otobüslerinin olağan genel kurulu Sevgi Barış ve Dostluk Düğün salonunda gerçekleştirildi.
İki liste ile gidilen seçimlerde mevcut başkan Murat Akyüz, başkanlığa yeniden seçildi.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan kongrede Divan heyetinin teşekkülü için önergeler alındı. Veriler önergeler ile birlikte Kdz. Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası ikinci Başkanı Ahmet Küçük Divan başkanlığına seçilirken, faaliyet ve denetim kurulu raporu okunarak genel kurul tarafından ibraz edildi.
Ardından yeni yönetim ve denetim kurulu seçimlerine geçildi. Murat Akyüz ile Şaban Başkan listelerini divana vererek adaylıklarını sundu.
İki listenin yarıştığı seçimlerde oy kullanma hakkı bulunan 111 üyeden 105'i oy kullandı. Yapılan oylama sonrasında Akyüz 75 oy alırken rakibi Şaban Başkan ise 30 oy aldı. Bu sonuçla Akyüz birdönem daha kooperatif başkanı seçilirken, güven tazelemiş oldu.
Akyüz'ün seçim sonrasında yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:
Murat Akyüz, Çetin Çimen, Ali Erdoğan, Kemal Demirhan, Recep Uzunmehmetoğlu,
Denetim Kurulu Asil, Yavuz Ağralı, Faruk Deniz, Ergin Yılmaz, Yönetim Kurulu Yedek
İsmail Atar, Mustafa Taş, Mustafa Ünal, Şenol Civelek, Musa Başkurt, Denetim Kurulu Yedek Murat Mutlu, Fatih Kolsuz,Muzaffer Öksüz.
(HH-SA)

09.02.2013 18:24:54 TSI

Editör: Wan Haber