Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Belediyesi Zabıta Müdürlüğünde vatandaşlar tarafından unutulan nüfus cüzdanları, anahtarlar, cep telefonları, cüzdanlar, çantalar, gözlükler, banka kartları dikkat çekiyor
Kdz. Ereğli Belediyesi Zabıta Müdürü Atilla Çakar, ilçede vatandaşlar tarafından unutulan ve duyarlı vatandaşlar tarafından kendilerine ulaştırılan nüfus cüzdanları, anahtarlar, cep telefonları, cüzdanlar, çantalar gözlükler, banka kartlarının zabıta amirliğinde toplanarak muhafaza altına alındığını söyledi.
Vatandaşların buldukları kayıp eşyaları kendilerine teslim ettiklerini belirten Çakar, "İlçemizde vatandaşlarımız tarafından unutulan ya da düşürülen eşyaları duyarlı vatandaşlarımız bizlere gelerek teslim ediyorlar. Şu anda elimizde çok sayıda nüfus cüzdanı, banka kartları, anahtar, gözlük, cep telefonları, cüzdan ve çantalar mevcut, biz bunları muhafaza altına aldık sahiplerini bekliyoruz. Elimizdeki nüfus cüzdanlarını belli bir süre ile saklıyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen olmazsa nüfus müdürlüğüne teslim ediyoruz" dedi.
Çakar, ayrıca kayıp eşyası olan vatandaşların Zabıta amirliğine müracaat etmelerini istedi.
(HH-OA-Y)

20.02.2013 14:27:03 TSI

Editör: Wan Haber