Selçuk ilçesindeki Pamucak Kavşağı yakınlarında geçtiğimiz aralık ayında meydana gelen kazada ağır yaralanan Tahsin Çetinçelik (30, tedavi gördüğü İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesini kaybetti.
8 Aralık 2012 Cumartesi akşamı Pamucak Kavşağı yakınlarında Ersin Değişmez'in kullandığı ve 8 arkadaşın yaralanmasına neden olduğu kazada ağır yaralı olarak kurtulan Tahsin Çetinçelik, Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Vücudunun belden aşağısı felç olan Tahsin Çetinçelik, yoğun bakım servisinde tedavi görüyordu. Bir aydan fazla yaşama tutunmaya çalışan Çetinçelik, bu mücadeleyi kaybetti. Çetinçelik'in cenazesinin, bugün ikindiye müteakip Tahsinağa Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Selçuk Asri Mezarlığı'nda toprağa verileceği bildirildi.
Aynı kazada ayrıca otomobil sürücüsü Ersin değişmez (29), Yeliz Değişmez (29), Burcu Beğeççam (28), Havva Başar (28), Özde Çivici (21), Fatih Başar (30), Orhan Meler (30) de yaralanmıştı.
(NÖS-ERG-Y)

29.01.2013 11:05:10 TSI

Editör: Wan Haber