Kayseri'de meydana gelen trafik kazasında 4'ü çocuk 7 kişi yaralanırken, kazaya karışan otomobilin bayan sürücüsü gözyaşlarına boğuldu.
Edinilen bilgiye göre, Kocasinan ilçesine bağlı Yıldızevler Mahallesi Kocasinan Bulvarı'nda meydana gelen trafik kazasında B.K.'nın kullandığı 38 RR 430 plakalı otomobilin, B.K.'nın kullandığı 38 TR 702 plakalı otomobile çarptığı öğrenildi.
Meydana gelen trafik kazasında 38 TR 702 plakalı otomobil çarpmanın etkisiyle ters döndü. Kazada, B.K. ve araçta bulunan 6 kişi yaralandı. Yaralılara ilk müdahale olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından yapıldı.
Yaralılar, ambulanslarla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, kazaya karışan 38 RR 430 plakalı otomobilin sürücüsü B.K., olayın şoku ile gözyaşlarına hakim olamadı.
Kazadan hafif sıyrıklarla kurtulan 38 TR 702 plakalı otomobilin sürücüsü B.K. ise trafik polislerine olayı şu şekilde anlattı:
"Ben orta şeritte ilerliyordum. Bayanın kullandığı otomobil de benim solumdaydı. Sonra ne olduğunu anlayamadan otomobil bize arkadan çarptı. Otomobili toparlayamadım ve ters döndük. Galiba bayan paniğe kapıldı."
Yetkililer, kaza ile ilgili olarak soruşturmanın başlatıldığını bildirdi.
(AÖ-ÖK-Y)

30.12.2012 15:34:16 TSI

Editör: Wan Haber