Muğla'nın Fethiye ilçesinde gece saatlerinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralanırken, otomobillerden birinin sürücüsü otomobilini olay yerinde bırakıp kayıplara karıştı. Kaza anı ve araçta yolcu olarak bulunan Şakir Sarıoğlu'nun araçtan dışarıya savrulması saniye saniye mobese kameralarına yansıdı.
Kaza Fethiye'nin Foça Mahallesi Çalıj Plajı kavşağında gece saat 23.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre; Barış Manço Bulvarından Çalış Plajı istikametine gitmekte olan Hamit Gökçe idaresindeki 48 H 3931 plakalı otomobil sürücüsü tespit edilemeyen 48 GR 916 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada sürücü Hamit Gökçe(52) ve otomobilde yolcu olarak bulunan Celal Tugay(59) ve Şakir Sarıoğlu (55) yaralandılar. Yaralılardan Şakir Sarıoğlu'nun çarpmanın etkisiyle otomobilden savrulduğu kazada adeta can pazarı da yaşandı.
Araçta sıkışan yaralılardan Emekli Öğretmen Hamit Gökçe 112 Acil Ambulans ekibi tarafından sıkıştığı yerden güçlükle çıkarılırken, diğer otomobilin sürücüsü otomobilini kaza yerinde bırakıp kayıplara karıştı. Kazaya Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Polis ekipleri el koyarken, yaralılar ambulanslarla Fethiye Devlet Hastanesine kaldırılıp tedavi altına alındılar. Kaza anı ve araçta yolcu olarak bulunan Şakir Sarıoğlu'nun araçtan dışarıya savrulması saniye saniye mobese kameralarına yansıdı. Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor. Bu arada kazayı gördüğünü ifade eden Merih Erdek Fethiye istikametinden çevre yolu istikametine gitmekte olan siyah araç çok hızlı şekilde diğer araca çarptı. diğer araç sürücüsü yanındaki kişiyle kaza yerinden hemen ayrıldılar" diye konuştu.
(MY-Y)

27.01.2013 08:37:57 TSI

Editör: Wan Haber