Kayserispor, Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında deplasmanda oynayacağı Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarına başladı.
Kayserispor kendi evinde Medical Park Antalyaspor galibiyetinin ardından, Akhisar Belediye maçının hazırlıklarını tesislerinde sürdürüyor. Kayserispor Teknik Direktör Robert Prosinecki, iyi bir oyuncu bulmaları halinde transfer edebileceklerini söyledi.
Medical Park Antalyaspor karşısında iyi mücadele ettiklerini belirten Hırvat teknik adam, "İlk yarıda bütün gücümüzü ortaya koyduk. Daha baskılı olan taraf bizdik. İki gol atarak skoru kendi lehimize çevirdik. İkinci yarıda oyunu tutmaya ve kendi oyunumuzu kabul ettirmeye çalıştık. Oyuncularımı tebrik ederim. Psikolojik olarak baskıyı üstümüzde hissettiğimiz bir maçtı ve bunu rahat bir şekilde atlattık. Tehlike bölgesindeyiz ve bunu atlatmak istiyoruz. Bu maçı unutarak Akhisar maçına hazırlanmak istiyoruz. Zor bir deplasman olacak" dedi.
Basın mensuplarının transfer çalışmaları hakkındaki soruya ise Prosinecki, yeni oyuncuların katılımı ve katkılarından memnun olduğunu vurgulayarak, "Abdullah sol bekte iyi oynadı. Simiç takım arkadaşlarını tam tanımamasına rağmen ortalama bir performans sergiledi. Kamil de iyi bir maç izletti. Fark yapacak bir oyuncu düşünürsek transfer edebiliriz. Genel anlamıyla Ceyhun da iyi oynadı ve takımı toparladı. Kendi içimizde yaptığımız rotasyon ile takım daha da iyi oldu" şeklinde cevap verdi.
(AÖ-MSB-EYB-S)

28.01.2013 12:20:46 TSI

Editör: Wan Haber