Kayserispor, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında evinde ağırladığı Medical Park Antalyaspor'u 2-0 yendi.
Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, takım olarak bulundukları sıralamayı hak etmediklerini belirtirken, Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek ise hakemin oyunun kaderini etkilediğini söyledi.
Maç sonrasında basın toplantısı düzenleyen Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, "İçinde bulunduğumuz durum itibari ile çok önemli bir galibiyetti. Hiç hak etmediğimiz kadar alt sıralardayız. Oyuncularımız çok iyi bir futbol oynadı ve iki gol attılar. Onlara da çok top hakimiyeti vermedik. İkinci yarı daha çok orta saha oyunu vardı. Şu anda bu maçı geride bırakmamız gerekiyor. Önümüzdeki maça konsantre olacağız. Daha yukarıları hedefliyoruz. Gol ile ilgili olarak da bizim oturduğumuz yerden pozisyon pek sağlıklı görünmüyordu" diye konuştu.
Hırvat teknik adam Abdullah Durak ile ilgili olarak ise, "Abdullah bizim görev verdiğimiz her pozisyonda oynayabilecek bir oyuncu. Abdullah nerede görev verirsem orada görev yapacak" ifadelerini kullandı.
Kayserisporlu futbolcu Abdullah Durak da, "Bir şekilde kazanmalıydık. Kazanmayı da çok istiyorduk ve bunu başardık. Kayserispor'u daha yukarılara taşıyacağız. Bir seri yakalayıp Avrupa hedefine ulaşmak istiyorum. Bizim canımız bu maçta yanmadı ama daha önceki maçlarda canımız çok yandı. Hakemlerin maçlarda biraz daha dikkatli olmalarını istiyorum" dedi.
Tecrübeli oyuncu Ceyhun Gülselam ise, "Takım olarak iyi oynadık. Gol yemeden bu maçı tamamladık. Gelecek maçlarda da aynı mücadele ile kazanmak istiyoruz" şeklinde konuştu.
Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek de maç sonrasında yaptığı açıklamada, "Hakemle ilgili çok fazla iyimser değilim. Hakem oyunun kaderini etkiledi. Akşam maçı izlediğinde inşallah sağlıklı karar verir. Bundan sonra da sağlıklı karar verse de önemli değil zaten. Kayserispor'u tebrik ediyorum" dedi.
Kırmızı-beyazlı futbolcu Mehmet Sedef, "Kötü giden bir dönem var. Oyun olarak kötü oynamıyoruz ama pozisyonları çok değerlendiremeyince üzülüyoruz. Bu kötü gidişe bir son vererek ayağa kalkmak istiyoruz" diye konuştu.
Zizic ise yaptığı konuşmasında, "Şu anda form olarak çok iyi bir durumda değiliz. Gençlerbirliği maçında olduğu gibi erken bir gol yedik. Önemli eksikliklerimiz vardı. Onlar da olmayınca bu iş zaman alıyor. Bundan sonraki maçlarda daha çok savaşmamız lazım" ifadelerini kullandı.
(AÖ-EYB-S)

27.01.2013 16:30:41 TSI

Editör: Wan Haber