Kayserispor Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, Eskişehirspor deplasmanında alınan galibiyeti hak ettiklerini söyleyerek, "Ligde henüz istediğimiz yerde değiliz" dedi.
Eskişehir deplasmanının önemli ve zor bir deplasman olduğunu söyleyen Ortaköylüoğlu, "3 puanı alarak oynadığımız iyi futbolu da devam ettirmiş olduk" diye konuştu. Takımın, karşılaşmanın sonuna kadar iyi futbol oynadığına dikkat çeken Ortaköylüoğlu, "Zor bir deplasman olan Eskişehir'den hak ettiğimiz bir galibiyet ve 3 puan ile döndük. Ligde iyi futbol oynayarak iyi sonuçlar alıyoruz. Bu maçtan sonra almamız gereken çok yol var" ifadesinde bulundu.
"Rehavete kapılmamamız gerekiyor" diyen Oğuz Ortaköylüoğlu, "Önümüzdeki maçlara da aynı ciddiyetle hazırlanmak zorundayız. Şu anda ligde istediğimiz yerde değiliz. İstediğimiz yere ulaşabilmek için çok çalışmamız gerekiyor" dedi.
Eskişehir deplasmanında takımı yalnız bırakmayan ve destekleyen taraftara da Kayserispor yönetimi olarak teşekkür ettiklerini söyleyen Ortaköylüoğlu, "Taraftarımızın iç sahada desteğini tüm gücüyle hissediyoruz. Ancak deplasmanlarda da bizi yalnız bırakmayarak destek veriyorlar. Aldığımız galibiyetlerde onların da büyük payı var. Bu nedenle taraftarımıza da teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
(AÖ-EYB-S)

18.02.2013 11:24:56 TSI

Editör: Wan Haber