Kayserigaz Konferans Salonunda iş Sağlığı ve Güvenliği kapsamında ergonomi eğitimi verildi.
Kayserigaz'da İş Sağlığı ve Güvenliği kapsamında meslek hastalıklarına karşı çalışanları bilgilendirmek, ofis ortamında çalışırken çalışma kalitesini artırmak adına ergonomi eğitimi verildi.
Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Emine Eda Kurt tarafından verilen eğitim Kayserigaz'ın Konferans salonunda gerçekleştirildi. Çalışma hayatı ile ilişkili kas iskelet sistemi ağrıları, duruş bozuklukları, duruş bozuklukları neticesinde vücudumuzda oluşan bel fıtığı ve boyun fıtığı rahatsızlıkları ve bu rahatsızlıklardan korunma yollarının anlatıldığı eğitim, etkili bir sunum ile gerçekleşti.
Kayserigaz konferans salonunda düzenlenen eğitime Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora, bölüm müdürleri ve Kayserigaz çalışanları katılarak Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Emine Eda Kurt tarafından ergonomi konusunda bilgiler aldılar.
Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora eğitim sonunda yaptığı açıklamada; "Çalışanlarımızın ofis ortamında çalışırken, çalışma kalitesini azaltan davranışlarının farkında olması gerekir. Çalışma kalitesinin artırılması bilinci herkes tarafından öğrenilmeli ve her çalışanın işinin bir parçası haline gelmelidir" dedi.
(AÖ-Y)

14.12.2012 15:26:37 TSI

Editör: Wan Haber