Enerji sektörünün model şirketi olmak vizyonu ile adından sıkça söz ettiren Kayserigaz, Geleneksel Bowling Turnuvasını çalışanların yoğun katılımı ile gerçekleştirdi.
Kayserigaz'ın her yıl çalışanlarını bir araya getirdiği sosyal faaliyetlerden biri olan Geleneksel Bowling Turnuvası Kayseri Forum AVM Bowling Adasında gerçekleştirildi. Faaliyet gösterdiği sektörde birçok alanda örnek çalışmalar gerçekleştiren Kayserigaz, bünyesinde bulunan personeline verdiği değerle de öncü ve örnek olmaya devam ediyor. Çalışanlarının memnuniyet ve motivasyonunu yükseltmek, aynı zamanda çalışanlar arası iletişimi artırmak adına birçok etkinliğe imza atan Kayserigaz, yine personeline unutulmaz bir gece yaşattı. Yoğun katılım ile son derece çekişmeli geçen turnuva, Kayserigaz çalışanlarından tam puan aldı. 18 takım olarak 90 çalışanın katıldığı bowling turnuvasında, Genel Müdürlük 1'inci, Proje Müdürlüğü 2'nci, İşletme Bakım Müdürlüğü 3'üncü oldu.
Turnuva sonunda dereceye giren 2. ve 3. takımlara kupaları Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora, 1. Takımın kupasını ise Mali ve İdari İşler Müdür Yrd. Hatice Berk tarafından verildi.
Etkinlik sonrasında konuşan Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora; "Şirket olarak bu tarz organizasyonlarda bir araya gelmek, hepimizin motivasyonu açısından çok önemli. Çalışanlarımıza yönelik düzenlediğimiz bunun gibi daha birçok faaliyetle kurum içi iletişimimizi yüksek tutmayı hedefliyoruz. Sonuçlara baktığımızda da görüyoruz ki doğru işler yapıyoruz. Bugün buradan tüm personelin mutlu ayrıldığını görmek sevindirici" dedi.
Öncelikle kurum içi müşterileri olan personelinin memnuniyetini sağlamaya çalıştıklarını belirten Bora, bu memnuniyetin tüm iş süreçlerine yansıdığını aktardı. Spor aktivitelerinin yanı sıra kültürel ve sanatsal birçok organizasyonla Kayserigaz çalışanlarını bir araya getirmeye çalıştıklarını söyleyen Bora, "Kayserigaz bugün doğalgaz kullanıcıları tarafından iyi düşüncelerle anılıyorsa bunu şüphesiz ki personelimize borçluyuz" ifadelerini kullandı.
(ZB-Y)

31.12.2012 13:24:27 TSI

Editör: Wan Haber