Kayserigaz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü olması nedeniyle, basın mensuplarıyla bir araya geldi.
Bir restoranda düzenlenen programa Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayserigaz Müdürü Hasan Yasir Bora, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya ve çok sayıda basın mensubu katıldı. Programda açılış konuşması yapan Kayserigaz Müdürü Hasan Yasir Bora, "Gazeteciler deyince aklıma hep bir hikaye geliyor. Ormanda büyük bir yangın çıkmış bütün hayvanlar bir şekilde kendilerini dışarıya doğru atmışlar. Orda yangını seyrediyorlar. Evlerinin kül olmasını izliyorlar ama oraya bakmışlar orada bir serçe gidip geliyor. Küçük serçe ağzıyla yangına su taşıyor. Bende gazetecilerimizi ormana su taşıyan o serçe gibi görüyorum. Halkın faydası ve onların haklarını korumak için fedakar bir şekilde günün 24 saati çalıyorlar. Ellerinden geleni yapıp koşturuyorlar. Bu vesileyle ben tekrardan çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyorum" diye konuştu.
Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise, "Burada önemli olan sizlerle birlikte olmak. Gerçekten fedakarca bir kamu hizmeti veriyorsunuz. Ben bu açıdan bizlere katkı anlamıyla inanıyorum ki eleştirisel yaklaşımlarınızı da dostça nitelendiriyor, bizlere daha sağlıklı hizmet sunmasını, varsa yanlışımızdan dönmemizi sağlayacak dostça uyarılar olarak algılıyorum. Bu açıdan haber anlayışınıza da saygı duyuyorum. İşinizin kolay olmadığını da biliyorum. Kimileri kendi penceresinden bakar sizleri
dışlamaya çalışır ama siz görevinizi yapma anlayışı içerisinde koşturup gayret ediyorsunuz. Hayatınız pahasına haber temin etmeye çalışıyorsunuz. O açıdan çalışma hayatınızda hepinize başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.
Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya'da, "Sağ olsun Kayserigaz çeşitli vesilelerle biz talep etmeden böyle özel günlerimizde veya farklı zamanlarda bizleri arayarak şu konuda sizlere destek verebilir miyiz? diyorlar. Bu nedenle Kayserigaz hem bu özel günde bizi ağırladığı için hem de çeşitli vesilelerle cemiyetimizin faaliyetini katkı verdikleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
(OD-AÖ-Y)

10.01.2013 15:13:02 TSI

Editör: Wan Haber