Enerji sektörünün ve doğalgaz piyasasının önde gelen kuruluşları arasında yer alan Kayserigaz, Antalya'da düzenlenen 3 günlük kampta 6. Yönetimin Gözden Geçirme Toplantısı'nı gerçekleştirdi. Kayserigaz ve EWE Turkey Holding yöneticilerinin katıldığı toplantıda 2012 yılı değerlendirildi ve 2013 yılı hedefleri masaya yatırıldı.
Antalya Voyage Sorgun Otel'de düzenlenen toplantıya bu yıl geçtiğimiz yıllardan farklı olarak EWE Turkey Holding yöneticilerinden Frank Quante ve Bekir Sami Acar da katıldı. Toplantı, Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir BORA'nın açılış konuşmasıyla başlayarak birimlerin faaliyet sunumlarıyla devam etti. Kayserigaz bünyesinde yer alan birimlerin 2012 yılı içerisinde hedefledikleri projelerin gerçekleşmeleri açıklandı ve bunlara bağlı olarak 2013 yılındaki hedefleri sunuldu.
Toplantı gündemini oluşturan konular arasında Kayserigaz vizyon, misyon ve değerlerini gözden geçirme, Kayserigaz çalışan memnuniyeti anketi, 2013 yılına dair birim stratejileri, birimler arasındaki koordinasyonun sağlanması, yeni yıl içerisinde hedeflenen abone sayısı, müşteri memnuniyetini artırmak adına yapılması gereken düzenlemeler ve faaliyetler, 2013 yılı yatırım adımları ve Kurumsal İletişim ve Pazarlama ve Müşteri Hizmetleri Müdürlüğü'nün gerçekleştireceği ortak kampanyalar da yer aldı.
Bunların dışında, içinde bulunduğu her ortamda Kayserigaz ailesi olarak çalışanlarının kişisel gelişimine ve eğitimine çok önem verildiğini belirten Kayserigaz Genel Müdür Yardımcısı Atilla Karagöz de toplantı ile ilgili "Çok etkin, verimli geçen 6. Yönetimin Gözden Geçirme Toplantısı, katılımcılarına ortak hedeflere odaklanma, gelişimi ve sürekli iyileştirmeyi gözlemleme imkânı sundu. Ayrıca çalışanlarımızın kişisel gelişimleri adına "Takım Ruhu" ve "Biz Bize Konuşuyoruz" eğitimlerini alma imkânını da sağladı. Kayserigaz belirlenen hedeflere ulaşabilmek için tüm birimler arasında daha iyi koordinasyon sağlayarak başarı çıtalarını istikrarlı bir şekilde yükseltmeyi amaçladı. Böylece sürekli olarak, riskleri azaltmanın, performansları geliştirmenin, maliyetlerini düşürmenin ve gelirleri arttırmanın yöntemleri hedefleniyor'' diye konuştu.
Birim ve müdürlüklerin sunumları sonrasında Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora yaptığı konuşmada, ''Kayserigaz'ın, Enerji Sektörünün Model Şirketi Olmak vizyonuyla devam ettirdiği ve sektörün kurum ve kuruluşlarının da takdirini toplayan çalışmalarına, Kayserigaz ailesi olarak 2013 yılında da hız vererek devam edeceğiz. 2013 yılı içerisinde hedeflenen projelerle ilgili önemli gelişmeler yaşanacak ve 2013 yılında da (Kayseri'den aldığımızı Kayseri'ye geri verme) düşüncesinden hareketle hizmetimiz sürecektir. Bu bağlamda Yönetimin Gözden Geçirme Toplantıları adı altında düzenlemiş olduğumuz organizasyon sayesinde, şirket yapısını iyileştirerek müşterilerimize en kaliteli hizmeti vermeyi şirket işleyişinin ve kalitesinin artırılmasını amaçlamaktayız'' dedi.
Toplantı sonunda EWE Turkey Holding yöneticilerinden Dr. Frank Quante de, EWE Turkey Holding işleyişinden ve çalışmalarından bahsederek EWE Grubu'nun 2013 Türkiye yatırım planlarını ve 2013 yılındaki stratejik planlarını paylaştı. Quante, Kayserigaz çalışanlarının 2012 yılında çok sorumlu, özverili ve birlikte hareket ettiklerini ve aynı hissiyatlarla 2013 yılında da çok başarılı işlere imza atacaklarına olan inançlarının tam olduğunu belirtti. Ayrıca şirket çalışanlarının birbirleri ile sağlamış oldukları uyum ve beraberlikten fazlasıyla memnun olduklarını dile getirdi.
(ZB-Y)

19.02.2013 14:10:53 TSI

Editör: Wan Haber