Ocak ayı boyunca, Renk Kartı ile Kayseri Park'tan en fazla alışveriş yapan üç kişi, Aloha Mental Aritmetik'ten çekilişsiz kurasız dokuz aylık kurs kazanacak. Ayrıca 200 liralık alışveriş yapan herkese Kayseri Park'ın Yılbaşına özel olarak yaptırdığı ajanda setleri hediye ediliyor
Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin müşteri sadakat kartı olan Renk Kart, kazandırmaya devam ediyor. Ocak ayı boyunca, Renk Kartı ile Kayseri Park'tan alışveriş yaparak, en fazla puan biriktiren üç kişi, Aloha Mental Aritmetik'ten çekilişsiz kurasız dokuz aylık kursun sahibi olacak. Kurstan, 4-13 yaş arası bütün çocuklar faydalanabilecek.
Kayseri Park'ın yeni yıl sürprizleri bununla da sınırlı kalmayacak. Akademi Kırtasiye işbirliğiyle farklı bir etkinliğe imza atan Kayseri Park'tan 200 lira ve üzeri alışveriş yapan herkese çekilişsiz kurasız Kayseri Park resimli ve logolu ajanda seti hediye ediliyor. Setin içerisinde ajanda, kalem takımı, takvim ve bloknot yer alıyor.
Bu yıl da, Orta Anadolu'daki kazançlı alışverişin tek adresi olmayı hedeflediklerini söyleyen Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi Genel Müdürü Salih Tolan, "Bu amaçla Ocak ayına iki büyük etkinlikle başladık. Ziyaretçilerimiz alışveriş yaptıkça kazanacak" dedi.
(AÖ-Y)

04.01.2013 14:58:02 TSI

Editör: Wan Haber