Kayseri Genç Girişimciler Derneği Gazeteciler Cemiyetine ziyarette bulundu.
Ziyaretten memnun kaldığını dile getiren Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya, "İş hayatı artık çok acımasız sınırları filan kalmadı. Gözünüzün önüne bakmadığınız zaman ciddi manada sıkıntı oluyor. Hem ticaret hem hayatın şartları artık değişti. Gençler bu değişimi daha iyi yakalayan, daha çok kovalayan insanlar. Bu manada gençlerimizin bir araya gelmesi, bir organizasyon içinde olması, bir şekilde bu ülkede katma değer yaratacak girişim içinde olmalarını bizler takdirle karşılarız. Karşılamaya da devam edeceğiz. Gençlerin eli mutlaka kalem tutmalıdır, mutlaka üretmelidir. Farklı siyasi görüşler olabilir ama kırmadan dökmeden tartışabilmelidir." ifadelerini kullandı.
Derneğin tanıtımında basının yerinin çok önemli olduğunu söyleyen Genç Girişimciler Derneği Başkanı Mehmet Gülsoy, "içinde bulunduğumuz bu süreçte basının yeri yadsınamayacak kadar önemli. Bu bağlamda objektif bir şekilde haber yapma çabasında olan tüm arkadaşlara teşekkür ediyoruz. Genç Girişimciler olarak bizleri kabul ettiğiniz için de çok teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştu.
Dernek hakkında Veli Altınkaya'ya bilgiler veren Mehmet Gülsoy, "Derneğimiz 2 aylık bir yapı ama Kayseri'mizde yaptığımız faaliyetlerle ve sizinde yardımlarınızla hem görsel hem yazınsal basında yer bulmamızda basının yeri çok büyük oldu." dedi.
(ŞK-AÖ-Y)

28.01.2013 12:18:57 TSI

Editör: Wan Haber