10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Kayseri İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın ve İl Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Metin Özen Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'ne ziyarette bulundu.
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret eden İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, "Kayserili ve ülkemizin bütün gazetecilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum" dedi.
Gazetecilik mesleğinin önemine değinen Aydın, "Sabahleyin elimize gazeteyi alıp baktığımızda hazır yemeği bize servis edildiğini görüyoruz. Mutfakta emekçiler var gördüğümüz haberin nasıl ortaya çıktığını çok fazla düşünmüyoruz. Önümüze gelen haberlerin okumasının keyfini sürüyoruz. Gazetecilik cemiyet hayatımızda önemli bir yeri vardır. Her iki kurum da topluma, kamuya hizmet veriyor. Bizler emniyet teşkilatı olarak, basınımızın değerlendirmesine çok önem veriyoruz" diye konuştu.
Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya ise, "Emniyet ekipleri ile yarımız gayrımız yok. Emniyet yaptığı faaliyetler bakımından meslektaşlarımız açısından en önemli haber kaynağıdır. Emniyet ile iç içe çalışıyoruz. Cemiyetimizde Emniyet Müdürümüzü görmekten dolayı mutluluk yaşadığımı belirtmek istiyorum" ifadelerini kullandı.
İl Emniyet Müdürü Aydın'ın Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaretinin ardından, İl Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Metin Özen cemiyeti ziyaret etti. Özen yaptığı ziyarette basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.
(MFT-AÖ-Y)

10.01.2013 17:07:55 TSI

Editör: Wan Haber