PTT 1. Lig takımlarından Kayseri Erciyesspor'da futbolcular, Melikşah Üniversitesi'nde düzenlenen söyleşiye katıldı.
Melikşah Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi konferans salonunda düzenlenen söyleşiye Kayseri Erciyessporlu futbolcular, Emrah Bozkurt, Fatih Kılıçkaya, Gerard Gohou ve Sofiane Hanni katıldı.
Söyleşide konuşan Emrah Bozkurt, hedeflerinin Spor Toto Süper Lig'e çıkmak olduğunu belirterek, "Sezon başı bu takım kurulduğunda belli hedefleri vardı. Bu hedefler doğrultusunda transferler yapıldı. Büyük bütçeler ayrılarak oyuncular Kayseri'ye getirildi. Bizim takımımızın hedefi Spor Toto Süper Lig'e çıkmak. Bu sene de zaten süper lig doğrultusunda ilerlediğimizi düşünüyorum. Buraya inşallah bir daha süper lig futbolcusu olarak geliriz. Geçen sene yapılan yatırımlarla Kayseri Erciyesspor altyapısına doğru ilerliyordu. Ligin ikinci yarısında tek kaybetmeyen takım biziz" dedi.

"İNŞALLAH BİR ÜST LİGE ÇIKACAĞIZ"
İç sahada puan kaybetmelerine üzüldüklerini kaydeden Bozkurt, "Son 2-3 sezondur ilk yarı iyi ikinci yarıyı kötü performans sergiliyorduk ama bu sene bunu yaşamadık. İçeride 7 dışarıda 5 maç oynayacağız. İnşallah bu maçlarda iyi, sonuçlar alarak bir üst lige çıkacağız. İç sahada maç kaybediyoruz ama puan tablosuna baktığımızda kötü bir durum yok. Tabi kaybedilen maçlar olacak. Takımda da kimse bireysel hata yapmak istemez ama bunlar futbolun içinde olan şeyler" şeklinde konuştu.

FATİH KILIÇKAYA: "TAKIMIMIZIN SPOR TOTO SÜPER LİG'E ÇIKMASINI EN ÇOK İSTEYEN BİZLERİZ"
Kayseri Erciyesporlu futbolcu Fatih Kılıçkaya ise, "Bize 'Spor Toto Süper Lig'e çıkmak istiyor musunuz?' diye soruyorlar. Takımımızın Spor Toto Süper Lig'e çıkmasını en çok isteyen bizleriz. Maç kazanmak için o kadar mücadele veriyoruz bunun da karşılığını almak istiyoruz. İnşallah bu sene sahada gerekenleri yaparak süper lige çıkacağız. Manisa maçında bir şanssızlık yaşadık. Maç kazanmak zordur. Ayrıca bu haftaki maçtan itibaren iç saha galibiyet serimizi başlatmak istiyoruz" diye konuştu.
Gerard Gohou ise ellerinden geleni yaptıklarına değinerek, "PTT 1. Lig gerçekten mücadele gerektiriyor. Bizlerde elimizden geleni yapıyoruz. Lig bitince umarım bunun karşılığını alırız" diye konuştu.
Sofiane Hanni de, Türkiye'yi sevdiğini ifade ederek, Kayseri Erciyesspor'da futbol oynamaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.
(OD-AÖ-BH-S)

20.02.2013 16:11:44 TSI

Editör: Wan Haber