PTT 1. Lig'de mücadele eden Kayseri Erciyesspor'da futbolcu ve yöneticiler, Forum Kayseri'nin verdiği moral yemeğinde aileleriyle bir araya geldi.
Forum Kayseri Alışveriş Merkezi'nde bir restaurantta verilen yemeğe Kayseri Erciyessporlu yöneticiler, futbolcular ve aileleri katıldı.
Yemeğin ardından konuşan Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, böyle bir organizasyonun yapılmasının takıma büyük moral verdiğini belirterek, "Ailelerimizle beraber, tüm takımla birlikte burada keyifli bir yemek yedik. Bunlar çok önemli organizasyonlar. Şehrin ileri gelen takımlarından bir tanesi olarak bizim burada değer görmemiz, burada ağırlanmamız bizi çok mutlu etti. İnşallah biz de, kendi adımıza yapmamız gereken işlerin en güzelini yaparak, bize bu nezaketi gösteren insanlara sahada teşekkürlerimizi sunarız'' dedi.
Kayseri Erciyesspor olarak hedeflerinin şehre başarılar kazandırmak ve insanları mutlu etmek olduğunu kaydeden Özköylü, "Kendi adımıza yapmamız gereken en doğruları yaparak, hedeflediğimiz başarılara ulaşmak ve bu yolda da ilerlemek istiyoruz. Her geçen gün, ligin son haftalarına doğru yaklaştıkça heyecan, stres ve mücadele artıyor. Ama biz bu mücadeleden, yüzümüzün akıyla çıkmak için çalışmalarımıza tüm arzumuzla ve heyecanımızla devam ediyoruz. Bu işin sonunu mutlu getirmek için de, çalışmaya devam edeceğiz. Özellikle bu tür organizasyonlar, bizim açımızdan çok önemli. Çünkü birlikte olabilmek, birlikte aynı ortamda yer alabilmek bizim adımıza moral verici bir durum. Futbolcularımızla gün içinde beraberiz ama tabi onların aileleri, eşleri ve çocuklarıyla hep bir arada olmak bize daha çok moral veriyor" şeklinde konuştu.
(DDB-ZB-BH-S)

08.02.2013 12:26:36 TSI

Editör: Wan Haber