PTT 1. Lig'in 18. haftasından deplasmanda MKE Ankaragücü ile karşılaşacak olan Kayseri Erciyesspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.
Hacı Boydak Tesisleri'nde teknik direktör Osman Özköylü yönetiminde futbolcular, dar alanda pas ve kondisyon çalışması yaptı. Antrenman öncesi konuşan Kayseri Erciyessporlu futbolcusu Emre Öztürk, kendisi transfer etmek isteyen takımların olduğunu ama gitmediğini belirterek, "Kafa olarak artık buradayım. Transferi kafamda bitirdim. İnşallah kulübüme faydalı olmak istiyorum. Sezon sonu inşallah bir üst lige çıkarız ve kulübümde devam etmeyi düşünüyorum. Hazırlık kampı da bizim için çok güzel geçti. Oynayacağımız Ankaragücü maçından galibiyetle dönmek istiyoruz" dedi.
Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Osman Özköylü ise, ligdeki ikinci yarıya mutlu bir şekilde başlamak istediklerini dile getirerek, "Kayseri dönmüş olmak bizim için güzel. Sezon bitiminde Kayseri'den çok mutlu ayrılmadık ama inşallah ikinci yarıya mutlu başlayacağız. Bütün arzumuz bu takımın başarılı olması ve hedefine ulaşması doğrultusunda olacak. Bu anlamda zaten iyi transferler yaptık. Gerçekten bize güç katacak, ihtiyacımız olacak çok önemli oyuncular kattık. Zaten güçlü olan takımımızı yaptığımız takviyelerle daha da güçlendirdik. İkinci yarıya her anlamada hazırız" şeklinde konuştu.
Devre arası kamp çalışmalarına ilişkinde açıklamalar yapan Özköylü, "Kamp dönemimiz çok iyi geçti. İnşallah ilk oynayacağımız MKE Ankaragücü maçı ile iyi bir başlangıç yapıp, artık önümüzdeki günlere umutla bakmak istiyoruz" diye konuştu.
Yeni transfer Arif Şahin de, Kayseri Erciyesspor'da şampiyonluk yaşamak istediklerini vurgulayarak, "Şimdiye kadar hiçbir sıkıntı yok. Zaten takımda arkadaşlar daha önceki maçlarda karşılaştığım oyuncular. Bu kulübe şampiyon olmaya geldik. İnşallah takımı şampiyon yaparak Spor Toto Süper Lig'e çıkartacağız" ifadelerini kullandı.
(OD-AÖ-BH-S)

15.01.2013 16:33:28 TSI

Editör: Wan Haber