PTT 1. Lig'de deplasmanda Ankaragücü'nü yenerek ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapan Kayseri Erciyesspor'un teknik direktörü Osman Özköylü, "Hiçbir takımın 'yüzde 100 kazanırım' diyeceği maçlar olmayacak" dedi.
Ankaragücü gibi zor bir deplasmandan galip gelerek ayrıldıkları için mutlu olduklarını ifade eden Özköylü, "Zor bir deplasmandan önemli bir üç puan aldık. Ankaragücü de ikinci yarıya iyi başlamak istiyordu. Alt sıralardan kurtularak ligde kalmak istiyordu. İlk maçlar her zaman zor oluyor. O atmosferi yakalamak ve lig havasına girmek kolay olmuyor. İyi bir başlangıç yaptık. Oyun olarak istediğimizi tam olarak sahaya yansıtamadık ama galip geldiğimiz için mutluyuz" diye konuştu.
İkinci yarıda ligin çok çetin olacağının altını çizen Özköylü, "Mücadelesi yüksek bir lig olacak. Hiçbir takımın yüzde 100 kazanırım diyeceği bir maç olmayacak. Az hata yapan takım ön plana çıkacak. Herkes mücadele edecek herkesin bir hedefi var o nedenle ikinci yarı çok zor olacak" ifadesinde bulundu.
Ankaragücü deplasmanında attığı üç golle galibiyette büyük pay sahibi olan Emrah ise, "İkinci yarı oynayacağımız en zor maçlardan biriydi çünkü Ankaragücü düşmemek için çırpınıyor. Galip geldiğimiz için mutluyuz. Bucaspor maçı için çalışmalara başlayacağız. Galip gelmemiz gereken bir maçtı. İkinci yarı bizi zor maçlar bekliyor. 16 maç sonrasında hedefimize ulaşmak istiyoruz. İnşallah böyle devam eder. Önemli olan takımın galip gelmesi. Biz takım haline mücadele ediyoruz. Topun geliş sebepleri var bana sadece dokunmak kalıyor" dedi.
(AÖ-EYB-S)

21.01.2013 14:25:28 TSI

Editör: Wan Haber