PTT 1. Lig'in 19. haftasında kendi sahasında Bucaspor ile karşılaşan Kayseri Erciyesspor, maçtan 0-0 beraberlikle ayrıldı.
Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayseri Erciyesspor Kaleci Antrenörü Cengizhan Baskın, oyunun hakiminin kendileri olduğunu belirterek, "İlk yarıda yakaladığımız pozisyonları atabilseydik böyle olmazdı. Futbolcularımız iyi mücadele etti. Ama bir türlü golü bulamadık. Çünkü bu tip maçlarda rakip takımlar bize çok farklı şekilde hazırlanıyor. Zirve zor ama biz zoru başaracağız. Bundan sonra önümüzdeki maçlara bakacağız" dedi.
Kayseri Erciyessporlu futbolcu Mehmet Ozan ise, beklemedikleri bir beraberlik olduğuna değinerek, "İyi mücadele ettik. Buca'ya göre daha iyi oynadık ama olmadı. Şimdi bu maç geride kaldı. Önümüzdeki maçlara bakacağız" diye konuştu.

BUCASPOR CEPHESİ
Bucaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar ise, iki takımı da kutladığını dile getirerek, "İyi mücadele oldu. Kısır bir maç oldu. İkinci yarı biraz daha ofansif bir oyun oldu ama neticesinde seyir zevki iyi bir maç oldu. Erciyes gibi bir takımdan 1 puan olmak çok önemliydi" şeklinde konuştu.
(OD-BH-S)

26.01.2013 16:39:50 TSI

Editör: Wan Haber