Düzce'nin Kaynaşlı ilçesi Kaymakamı Cengizhan Yılmaz, Beşiktaş Kulübü'nün Düzce'ye spor tesisi yapmak istediğini söyledi.
Düzce'nin ilçesi Kaynaşlı İlçesi Kaymakamı Cengizhan Yılmaz, beraberinde Kaynaşlı Belediye Başkanı İsmail Korkmaz, Düzce Milli Emlak Müdürü Zafer Ekinci, Düzce Beşiktaş Taraftarları Derneği Başkanı Hikmet Dağdelen ve Düzce Kadastro Müdürü Sabahattin Tezcan ile birlikte Kdz. Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği'ni ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Kaynaşlı ilçesi Kaymakamı Yılmaz, Beşiktaş Kulübü'nün Düzce'ye spor tesisi yapmak istediğini belirterek, "Beşiktaş Yönetimi, yılın 12 ayı faal olacak bir tesis kurmayı düşünüyor. Tesisin yapılmak istendiği yer, hem rakım hem de ulaşım olarak Düzce'nin en avantajlı yeri. Düzce ile Kaynaşlı arasında, otoyola ve D-100 karayoluna (Ankara-İstanbul yoluna) çok yakın. Bu tesis yapılırsa Fenerbahçe tesislerinden daha büyük ilgi görür, diye düşünüyorum. Düzce, en son İl olan bir şehir, 81 plaka. Şöyle bir doğal avantajı var.25 milyonluk nüfus potansiyelinin tam ortasında. Dolayısıyla, Türkiye'nin üçte biri Düzce'nin sağında ve solunda yaşıyor. Bu, bizim için çok önemli bir avantaj. Ben sık sık şu örneği veriyorum; Çamlıca gişelerinden karşıya geçene kadar Düzce'ye gelebilirsiniz.Ulaşım, bizim en büyük avantajımız. Beşiktaş Kulübü'nün projesi, inşallah gerçekleşecek. Bu projenin bölgeye her anlamda çok büyük katkısı olacağını düşünüyoruz" dedi.
Kdz. Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği Başkanı Tarkan Adik ise Beşiktaş Kulübü'nün Düzce'ye spor tesisi yapma girişiminin kendilerini heyecanlandırdığını belirterek, "Bizim buradan İstanbul'a gidip gelmemiz kolay olmuyor. Düzce'de tesisimiz olursa, oraya gidip gelmemiz daha kolay olur. Örneğin, herhangi bir etkinliğimizde Düzce'deki tesislerimize gidebiliriz. Yollarımız da yapıldı, yarım saatte Düzce'deyiz. Kulübümüzün Düzce'ye tesis yapması, bizim için son derece mükemmel olur, Kdz.Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği olarak bu proje için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız, İnşallah bu proje gerçekleşir" diye konuştu.
Ziyaret, dernek lokalinde verilen akşam yemeğinin ardından sona erdi.
(HH-SA-Y)

30.12.2012 16:34:34 TSI

Editör: Wan Haber