Kaynarca Lisesinde gelenek haline gelen başarıyı ödüllendirme etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor.
Ocak ayında Sakarya genelinde yapılan 1'inci KDS sınavında başarılı olan öğrencileri İlçede düzenlenen kahvaltı programı ile ağırladı.
Programa Kaynarca Lisesinde 1'inci KDS ilçe genelinde ve okul genelinde derece alan öğrenciler Okul idarecileri okul aile birliği üyeleri ve ilçe esnafları katıldı.
Tanışma merasimi ile başlayan programda konuşma yapan Okul Müdürü Yüksel Hamzaoğlu, "Amacımız, tüm öğrencilerinin motivelerini arttırmak ve her öğrencinin başarılı olabileceğini ve kendi hedefini geliştirerek daha iyiye ulaşabileceklerini göstermek ve onları onure etmektir. Okulumuzun bu yıl YGS de hedeflediği net hedefini yakalayan ve gerek ilçede gerekse il genelinde başarılı olan öğrencilerimi tebrik ediyorum, başarılarının artarak devamını diliyorum. Umuyorum ki bir dahaki ödül töreninde ödül alamayan öğrenciler de çalışarak belirlenen net hedeflerine ulaşacaklar. Ayrıca bu güzel organizasyonlarla bizleri onure eden Okul Aile Birliği Başkanı Sezgin Tutar ve yönetim kurulu üyelerimize, her başarılı faaliyetimizde yanımızda olduklarını hissettiren ilçe esnaflarımızdan Ferhat Onkun' a ve ekibine teşekkür ediyorum" dedi.
(SG-RKO)

16.01.2013 16:16:42 TSI

Editör: Wan Haber