Muğla'nın Bodrum ilçe kaymakamlığı tarafından düzenlenen Mahalleler Arası Futbol Turnuvası oynanan final maçlarının ardından sona erdi. Turnuvayı Sazköy'ü yenen Kızılağaç kupayı Yalı Belediyespor kazandırdı.
12 Kasım tarihinde 17 takımın katılımı ile başlayan Bodrum Kaymakamlığı Mahalleler Arası Futbol turnuvası Umurça Yüksel ile Yeniköy Doğan arasından oynanan 3. lük karşılaşması ve Sazköy ve Kızılağaç arasında oynanan final müsabakasıyla sona erdi. Umurça Yüksel Spor ile Yeniköy Doğan arasındaki 3.lük karşılaşması oldukça çekişmeleri geçti. Heyecan dolu müsabakayı son saniyelerde Umurça Yüksel attığı golle 4-3 kazandı.
Final karşılaşmasını ise Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı Hayati Keskin, Garnizon Komutanı Ahmet şefik Ulugün, Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, Yalı Belediye Başkanı İsmail Altındağ, Mumcular Belediye Başkanı Birol Aydın, Emniyet Müdürü Ömer Akgün, Jandarma Komutanu Yarbay Hakan Demirörs başta olmak üzere protokol üyeleri ve çok sayıda taraftar izledi. Sazköy ve Kızılağaç taraftarları karşılaşma boyunca takımlarını destekledi. Karşılaşma 2-1 Kızılağaç'ın üstünlüğü ile tamamlandı. Karşılaşma sonrası Sazköy taraftarları hem Kızılağaç'ı hem de kendi takımlarını tribünlere çağırdı.
Karşılaşmaların ardından düzenlenen ödül töreninde konuşan Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, bu turnuvanın önümüzdeki yıllarda da devam edeceğini ifade ederek, "Spor dostluk ve kardeşlik içerisinde keyifli ve güzel olur. Burada bu dostluğu gösteren takımlarımıza ve taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi. Seyirciler tribünlerde "en büyük kaymakam bizim kaymakam" şeklinde slogan attılar.
16 takımın katıldığı turnuva sonunda Kızılağaç şampiyon olurken, Sazköy ikinci, Umurca Yüksel üçüncü oldu.
(EA-İK)

15.12.2012 17:19:14 TSI

Editör: Wan Haber