Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, kendisini ziyaret eden yetim ve öksüz öğrencilere nasihatinde, başarmanın birinci yolunun karar vermek olduğunu, karar verildiğinde başarıya ulaşabileceklerini belirterek, "İlkokulda iken okulumuzu kaymakam ziyaret etmişti, ziyaretten çok etkilendim ve kaymakam olmaya karar verdim" dedi.
Gaziantep Yetim-Öksüz Çocuklar Derneği yöneticileri ve derneğe kayıtlı 25 öğrenci, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın'ı makamında ziyaret etti. Yetim ve öksüz çocuklara "Her zaman yanınızdayım" mesajı veren Kaymakam Aydın, "Yetim çocuklara en iyi olmak mecburiyetindesiniz. İlkokul günlerimi hiç unutamam, ilkokulda iken okulumuzu kaymakam ziyaret etmişti. O ziyaretten çok etkilendim. Kaymakam olmaya karar verdim. Üniversite sınavında tek tercih yaptım ve o tercihe yerleştim. O zamanlar okumaktan başka çarem yoktu. Çalıştım ve hedefime ulaştım" dedi.
İnsanın kararlı olup istediği takdirde başarılı olmamama ihtimalinin az olduğunu vurgulayan Kaymakam Mehmet Aydın, "Başarmanın 1. yolu karar vermektir. Karar verdiğiniz zaman başarıya ulaşırsınız. Siz de kendiniz için, aileniz için, ülkemiz için başarmalısınız" diye konuştu.
Her gün şartların değiştiğini ifade eden Kaymakam Aydın, "Kendinizi yenilemeniz lazım, yenilenmeyen yenilir. Değişmeyen geride kalır. Siz kendinizi yenileyerek başarıya ulaşacaksınız" diye nasihatte bulundu.
Dernek yöneticileri ve öğrenciler daha sonra Toplum Destekli Polis Merkezi ile Mobese binasını ziyaret eti. Toplum Destekli polisin katkıları ile MOBESE binasını gezen dernek öğrencileri, kent güvenliği, trafik, asayiş ve araç takip sistemi hakkında bilgilendirildi.
(FS-MEF-Y)

06.02.2013 15:28:05 TSI

Editör: Wan Haber