Çatak ilçesinde yaptığı özverili çalışmalardan dolayı bölge halkının kalbini kazanan Kaymakam Kerem Süleyman Yüksel’in başka yere tayininin çıkması nedeniyle Belediye Başkanı Emin Babur tarafından Çatak Yatılı Bölge Okulu’nda bir veda yemeği verildi. Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği yemekte konuşan AK Partili Çatak Belediye Başkanı Emin Babur, Kaymakam Yüksel’in ilçe için yaptığı çalışmaların gerçekten takdire şayan olduğunu söyledi. Babur, “Bunca yıllık belediye başkanlığı dönemimde Kaymakam Yüksel Bey kadar ilçemize aşık bir yöneticiye rastlamadım. Yeri geldi kendisinin isteklerine tam cevap veremedik. Ama hiç bir zaman sorun etmedik ve bölgemizin gelişimi için güç birliği yaptık. Sayın Kaymakam Beyin ilçemizde kalması için her türlü yere müracaat edip görev süresini uzatmak için birçok bakanla görüştük, ama kendisini bırakmadılar. Şimdi nasıl bölgemiz için bir kayıpsa göreve başlayacağı yer içinde büyük bir kazançtır. Kendisine meslek hayatında başarılar diliyorum” dedi.


Çatak’ta unutulmaz dostluklara imza attığını belirten Kaymakam Kerem Süleyman Yüksel, “Çok uzun olmayan bir sürede sizlere hizmet etme fırsatını buldum. Ama vatandaşlarla oluşturduğumuz birliktelikle bütün sıkıntıların üstesinden geldik. Buradan ayrılırken unutulmaz dostluklar, hatıralar yanımda götürüyorum. Şimdi bana kendini bu kadar çok sevdirip nasıl gideceğimi söylüyorlar. Şunu herkes bilsin ki Çatak bölge halkına hizmet etmek benim için büyük bir onurdu. Herkese çok teşekkür ediyorum’” diye konuştu.


Yapılan konuşmaların ardından kendisine takdim edilen hediyeleri kabul eden Kaymakam Yüksel, vatandaşlarla tek tek vedalaştı.


İlçe halkı ise, Kaymakam Yüksel’in ilçeden ayrılmasını üzüntüyle karşıladıklarını belirterek, “Özellikle çetin kış aylarında köy köy gezip hasta vatandaşlarla ilgilenen, bölgenin ekonomik, sağlık, eğitim gibi hayati konularında eksiklerini tamamlama adına gecesini gündüzüne katan Kaymakam Kerem Süleyman Yüksel’in kalması için yaklaşık 3 binin üzerinde imza toplayıp gerekli yerlere verdik. Ancak tüm girişimlerimiz sonuçsuz kaldı. İlçe halkı olarak üzgünüz” dediler.

Editör: Wan Haber