Mersin'in merkez ilçe Yenişehir Kaymakamı Mustafa Özarslan, ilçede yaşayan 40 yetim öğrenci, yakınları ve rehber öğretmenleri ile bir araya geldi.
Yenişehir Kaymakamlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, daha öncede 14 öksüz öğrenci, yakınları ve rehber öğretmenleri ile bir araya gelen Kaymakam Özarslan, bu seferde 40 yetim öğrenci,yakınları ve rehber öğretmenleri ile Hacı Sabancı Anadolu Lisesi toplantı salonunda bir araya geldi.
Buluşmada konuşan Kaymakam Özarslan, ilçelerinde yaşayan yetim çocuklara sahip çıkmak, onları sevindirmek, onların üzüntülerini bir ölçüde azaltabilmek ve onlara sahip çıktıklarını hissettirmek adına ellerinden gelen her türlü yardımı yapacaklarını söyledi. Öğrencilerin öğretmenleri ve yakınları ile de tek tek görüşerek öğrenciler hakkında bilgi alan Özarslan, en yakın zamanda öğrencilerin evlerine giderek nelere ihtiyaçları olduğunu tespit edeceklerini ve bir an evvel çözmek adına maddi ve manevi ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik çalışmalara başlayacaklarını belirtti. Özarslan, "Sizler bize emanetsiniz. Hiçbiriniz, maddi sıkıntı çekmeyece. Rehber öğretmenlerimiz de kendi okullarında, çocuklarımızı koruyup, kollayacak ve Kaymakamlıkça ihtiyaçlarınız karşılanacaktır" dedi.
(KRY-Y)

24.12.2012 16:25:44 TSI

Editör: Wan Haber