Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur ve Belediye Başkanı Haluk Alıcık'a başarılı çalışmalarında dolayı plaket verildi.
Açılış töreninde ilk olarak söz alan Belediye Başkanı Haluk Alıcık, 2013 tamamlanması planlanan projeler hakkında bilgiler verdi. Yeni yılda kentsel dönüşüm projesini hayata geçireceklerini ifade eden Alıcık, tren yolu alt geçidine yürüyen merdiven yapılması yönünde vatandaşların talebi olduğunu söyleyerek, "Bu merdiveni ben de çok istiyorum. Şu ana kadar birçok firmayla görüştük, ama çare bulamadık. Üstte tren yolunun olması sıkıntı yaratıyor. Mühendis arkadaşlarımız yürüyen merdiven projesi için farkı çalışmalar yapıyor. En kısa sürede vatandaşlarımız isteğini yerine getireceğiz" dedi.
ALICIK NAZİLLİ HALKINDAN ÖZÜR DİLEDİ
Doğalgaz ve TEDAŞ çalışmaları nedeniyle Nazilli sokaklarının 'yamalı bohça' gibi gözüktüğünü ve bu durumun kendisini rahatsız ettiğini belirten Başkan Alıcık, "Sokaklarımızda ilk önce doğalgaz çalışması yapılıyor. Açılan çukurları kapatıyoruz. Ardından bu defa TEDAŞ yolları kazıyor. Aynı işlemi bir kez daha gerçekleştiriyoruz. 2 yıl süreceğini tahmin ettiğim bu çalışmalar tamamlanmasının ardından Nazilli sokaklarını Nazilli'ye yakışır hale getireceğiz. Sokaklarımızın şu andaki durumundan ben de hoşnut değilim. Vatandaşlarımızdan özür diliyorum" şeklinde konuştu. Alıcık konuşmasında Kaymakam Mehmet Okur'dan övgüyle bahsederek, "Kaymakamımız Nazilli'de göreve başladığı günden itibaren 'Devlet Adamı' nasıl olunur bizlere göstermiştir. Kendisi ile uyum içinde çalışmalarımıza devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.
OKUR MAHALLE EVLERİ İSTEDİ, ALICIK NOT ALDI
Kaymakam Mehmet Okur ise, 2013 yılının Nazilli'ye ve ülkemize barış ve huzur getirmesini dileyerek konuşmasına başladı. Okur, Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın, 'hizmete sınır yok' anlayışıyla hizmet vermeye devam ettiğini kaydetti. Nazilli Belediyesi'nin 2013 yılı çalışma programına 'Mahalle Evleri' projesinin de dahil edilmesini isteyen Okur, "Nazilli Belediyesi'nin hayata geçireceğiz bu proje diğer il ve ilçelere örnek olacaktır" dedi. Okur'un konuşması sırasında Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın 'Mahalle Evleri' projesini not aldığı gözlendi. Konuşmaların ardından Yenimahalle Muhtarı Halil Elmalı, başarılı çalışmalarında dolayı Kaymakam Mehmet Okur ve Belediye Başkanı Haluk Alıcık'a plaket verdi.
(ÜÖ-MB-İK)

29.12.2012 14:38:06 TSI

Editör: Wan Haber