Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, vatandaşlarla yakından ilgilenmesiyle dikkatleri üzerinde toplayan Kaymakam Nihat Nalbant önceki gün ilçeye bağlı Altınova'da ikamet eden şehit ailelerini evlerinde ziyaret etti.
Kaymakam Nalbant'ın; beraberinde İlçe Müftüsü M. Emin Karataş, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü, Yusuf Aygün, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mukaddes Gündoğan ve Jandarma Kıdemli Başçavuş Güner Güneş ile birlikte şehit ailelerine yönelik gerçekleştirdiği ziyarette zaman zaman duygusal anların yaşandığı gözlendi. Altınova'daki ziyaretlerinde şehit ailelerine herhangi bir ihtiyaçlarının olup olmadığını ısrarla sorduğu gözlenen Kaymakam Nihat Nalbant'a ailelerin herhangi bir ihtiyaçlarının olmadığını ve kendilerine yönelik bu tür ziyaretlerin acılarını hafiflettiğini belirterek, söz konusu ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ettikleri gözlendi.
Ziyaret sonrasında görüşlerini aldığımız Ayvalık Kaymakamı Nihat Nalbant, şehit ailelerinin kendisi için çok önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayarak, "Onlar istesin bizler devlet olarak her türlü yardıma hazırız. Onlar bizim her şeyimizdir. Bu vatanın onlara minnet borcu var. Şehitlerimizin yakınları bizim yakınlarımız. Her zaman yanlarındayız" ifadelerini kullandı.

KAYMAKAM NALBANT'TAN EVİ YANA ŞEHİT ANNESİNE DESTEK
Kaymakam Nihat Nalbant, kısa bir süre önce Altınova'daki evi yanan şehit annesi Makbule Tırnovalı'ya da yardımcı olunması için talimat verdiğini belirterek, "Şehit aileleri şehitlerimizin bizlere emanetidir. Bu anlamda hem sohbet etmek hem minnet borcumuzu göstermek hem de her zaman kendilerinin hizmetinde olduğumuzu ifade etmek için şehit ailelerini ziyaret ettik. Onlara her zaman kapımız sonuna kadar açıktır" diye konuştu.
(SS-SŞ)

09.01.2013 17:58:18 TSI

Editör: Wan Haber