Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Kaymakam Nihat Nalbant'a bir nezaket ziyareti gerçekleştiren Hamdibey Kayaspor yöneticileri maddi imkansızlıklar nedeniyle yarım kalan kulüp binası inşaatı için destek istedi.
Kaymakam Nalbant'ta bu isteğe kayıtsız kalmayarak, yarım inşaatın tamamlanması için hemen çalışma başlattı. Önceki gün Ayvalık Kaymakamı Nihat Nalbant'ı makamında ziyaret eden Körfez 1. Amatör Küme takımlarından Hamdibey Kayaspor'un yöneticileri, yarım kalan kulüp binalarının tamamlanması için kaymakamdan destek istedi. Hamdibey Kayaspor Kulüp Başkanı Aydoğan Sat öncülüğünde gerçekleşen ziyarette; Kulüp Genel Kaptanı Cemal Erhanoğlu'nun yanı sıra kulüp yöneticileri Nail Sat ve Turan Ödken hazır bulundu. Çoğunluğu roman vatandaşlardan oluşan Hamdibey Mahallesi'nde gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmaya çalışarak, sportif faaliyetlere yönlendirme çabası içinde olduğunu söylediği kulüp yöneticilerinin kendisini ziyaret etmesinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Kaymakam Nalbant, daha öncede söz konusu binanın inşaatını tamamlamak için söz verdiğini hatırlattı.
Maddi imkansızlıklar nedeniyle genç sporcuların soyunma odalarının bulunduğu binanın ikinci katı ve çatısını sağlayacağı kaynakla tamamlayacağını belirten Kaymakam Nihat Nalbant, söz konusu inşaat için gereken tüm malzeme ve ekibin temini için talimat verdi. Yarım kalan kulüp binasının ikinci katında toplantı salonu ve kulüp binası olarak kullanılacağı öğrenilen binanın inşaatının önümüzdeki hafta başlayacağı öğrenilirken, Kaymakam Nihat Nalbant'ın Hamdibey Kayaspor için gereken tüm desteği esirgemeyeceğini kaydetmesi ise dikkatlerden kaçmadı.

BAŞARI KAYMAKAMIN OLACAK
Hamdibey Kayaspor yöneticileri ise gerçekleştirdikleri ziyaretin ardından, kendilerine adeta bir baba şefkatiyle sahip çıkan Ayvalık Kaymakamı Nihat Nalbant'a teşekkür ederek, gelecek sezon ligde son derece başarılı olacaklarını ve bu başarıyı da Kaymakam Nalbant'a armağan etmek istediklerinin altını çizdi.
(SS-SŞ)

17.01.2013 17:28:15 TSI

Editör: Wan Haber