Van'ın Çaldıran Kaymakamı İbrahim Dündar, Türk İdareciler Derneği Seçici Kurulu tarafından 'Yılın idarecisi' seçilerek merhum Vali Hüseyin Öğütcen başarı ödülüne layık görülmesinin ardından ilçede bir teşekkür yemeği vererek mutluluğunu ilçe halkıyla paylaştı.
Çaldıran'da yaptığı başarılı çalışmalar ve yürüttüğü projelerle takdir ve beğeni kazanan Kaymakam İbrahim Dündar, aldığı başarı ödülünü ilçede bulunan muhtarlar, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve halkla paylaşmak için öğretmenevinde bir yemek verdi. Burada bir konuşma yapan Kaymakam Dündar, alınan ödülün tüm Çaldıran halkının ödülü olduğunu belirterek, "Sahiplendiniz, yapılan her çalışmaya destek çıktınız. Ödülü tüm ilçenin adına aldım. Yaklaşık 2,5 yıllık görev süresinde yaklaşık doksan projenin altına hep beraber imza atarak başarıya ulaştık. Serhat ilçesi olan Çaldıranımızda cumhuriyet tarihinden bugüne denk hizmetler yapıldı. Devletimizin, hükümetimizin bizlere sundukları imkanları değerlendirerek halkımızın daha kaliteli koşullarda yaşamaları için elimizden geleni yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Bu yatırımlarla yaşam standartları, kaliteyi yükselterek ulusal boyuttaki sorunları da aşarak hizmetlerimize devam edeceğiz. Alınan bu ödül dilerim ki bizden sonra da gelecek kaymakamlarımıza örnek olur. Bu tür hizmetlerin devamı gelecektir" dedi.
Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Çaldıran Şube Başkanı Adem Çınarbay ise, yaptıkları onlarca projelerden dolayı 'Yılın idarecisi' seçilen Kaymakam İbrahim Dündar'ı tebrik ederek, "Biz Çaldıranlılar, kaymakamlarımızın hep yanlarında olduk. Bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Bu ödülün paydaşları olarak tüm Çaldıran halkının gururudur. Ödül töreninde bulunan hükümet büyüklerimizin de olduğu ortamda Çaldıran ilçemizin adının zikredilmesi ayrıca bizleri gururlandırmıştır. Temennimiz bu ödülün gelecekteki kaymakamlara da örnek teşkil etmesi ve bu tür hizmetlerin başarı ödüllerinin devamının gelmesidir" dedi.
(MSA-Y)

30.01.2013 15:05:10 TSI

Editör: Wan Haber