Antalya'nın Gazipaşa İlçe Kaymakamlığı yapımı tamamlanan prefabrik evi yürüme engelli Üzeyir Yıldırım adlı vatandaşa teslim etti.
Gazipaşa Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Barınma Projesi kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşların barınma sorunlarını çözmek amacıyla yaptırılan evlerden birisi daha tamamlandı. Korubaşı Köyü'nde ikamet eden Üzeyir Yıldırım'ın yapımı tamamlanan prefabrik evini inceleyen İlçe Kaymakamı Muhittin Pamuk, barınma projesi kapsamında ödeneği tahsis edilen 6 evden ilkinin tamamlandığını söyledi.
Evi teslim edilen Üzeyir Yıldırım'ın engelli olması sebebiyle evine akülü tekerlekli sandalyesi ile rahat bir şekilde girip çıkabilmesi için engelli yolunun da proje kapsamına dahil edildiğini belirten Kaymakam Pamuk, evine kavuşan Yıldırım'a hayırlı olmasını diledi.
Geriye kalan 5 adet prefabrik evin yapım çalışmalarının da başlayacağını belirten Kaymakam Pamuk, "Bunlara ilave olarak barınma projesi kapsamında 6 adet yeni prefabrik ev yapımı ve 3 adet de ev onarım projesi hazırlanarak Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğüne sunduk. Evlerinin insan sağlığı açısından risk teşkil ettiği tespit edilen ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza, barınma yardımlarımız devam edecektir" dedi.
(AMT-SK-Y)

14.02.2013 12:41:43 TSI

Editör: Wan Haber