Kaymakam Doğramacı, çarşı merkezinde bulunan iş yerlerini ziyaret ederek, esnafın sıkıntılarını dinledi. Esnafla sohbet eden Doğramacı, bir iş yerinde ısrar üzerine kurulan sofraya konuk oldu.

Ardından vatandaşların çay ikramını geri çevirmeyen Doğramacı, uzun süre vatandaşlarla oturarak sıkıntılarını dinledi. Doğramacı, her mahalleye hizmet götürmeye çalıştıklarını belirterek, “Programa dahil ettiğimiz 23 köyümüzün yoluna parke taşı döşüyoruz. Gerekli gördüğümüz mahalle yollarını da asfaltla kaplıyoruz. Sel gibi doğal afetlerde en kısa zamanda müdahale ederek vatandaşlarımızın mağduriyetini gideriyoruz. Öte yandan çiftçilerimize boru desteği sağlıyoruz. Bu konuda devletimizin imkanlarını vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Amacımız tüm köylerimize ulaşarak, hizmet götürmektir. Bize gelen tüm talepleri değerlendirerek, bunları karşılama gayreti içerisindeyiz” dedi.

Vatandaşlar da, Gürpınar Belediyesinin son aylarda bir hizmet atağı başlattığını, gerçekleştirilen projelerden dolayı memnun olduklarını aktararak, Kaymakam Doğramacı’ya teşekkür ettiler.(iha)

Editör: Wan Haber