Gürpınar Belediyesince ilçede kurulan Engelsiz Yaşam Merkezinde, sosyal aktivitelerin yanında bölgede ilk kez uzay terapisiyle engellilere sağlık hizmeti sunulmaya başlandı.

Alanında uzman personellerce verilen hizmetlerden yararlanan engellileri ziyaret eden Doğramacı, buradaki engellilerle darbuka çaldı, şarkı söyleyerek halay çekti.

Engellilerin mutluluklarına ortak olan Doğramacı, her insanın engelli adayı olduğunu, bu nedenle engellilere en iyi koşulları sağlamak gerektiğini belirtti.

3-20171016171345.jpgDoğramacı, göreve geldiği günden itibaren vatandaşların her türlü ihtiyacını tespit ederek, bunları karşılamak üzere gayret ettiğini ifade ederek, şöyle konuştu: 

"İlçede engellilerimizin sosyal yaşama daha fazla katılmalarını sağlamak için bir merkez inşa ettik. Sosyal ve mesleki aktivitelerin düzenlendiği merkezimizde onlar için sağlık hizmeti de vermeye başladık. Bu kapsamda bölgede ilk olma özelliği taşıyan uzay terapisini başlattık. Engellilerimiz burayı ikinci evleri haline getirdi. Onların mutluluğunu görmek bizleri de mutlu ediyor. Engellilerimizi hayata bağlamak elimizde. Bu nedenle onlar için daha iyi hizmetler sunmamız lazım."(AA)

Editör: Wan Haber