Göreve geldiği günden bu yana yakın ve sıcak ilişkileri ile halkın ve kamuoyunun takdiriyle karşılaşan
Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan'ı, Avrupa Yakası Gazetesi imtiyaz sahibi Selahattin Er ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu ve başarılar diledi.
2012 yaz dönemi atamalarıyla birlikte Antalya'nın Alanya ilçesinden Çorlu Kaymakamı olarak atanan Hulusi Doğan'ı makamında ziyaret eden Avrupa Yakası Gazetesi imtiyaz sahibi Selahattin Er, Yazı İşleri Müdürü Ozan Turan, Muhabirler Levent Silistre ve Serdar Şahin, yeni görevinde başarılar dilediler.
Çorlu'da göreve geldiği günden bu yana yakın ve sıcak ilişkileri ile halkın ve kamuoyunun takdiriyle karşılaşan Kaymakam Hulusi Doğan'a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunan Avrupa Yakası Gazetesi imtiyaz sahibi Selahattin Er; "Göreve geldiğiniz günden bu yana başarılı ve olumlu çalışmalarınızı yakından takip ediyoruz. Çorlu'nun aktif bir Kaymakama ihtiyacı olduğu kanısındaydık ve Çorlu'da tamda aradığını buldu. Halkın içerisinde olmanız, Perşembe Pazarını ziyaret etmeniz, okulların ve etkiliklerin içerisinde yer almanızı ve bu tür programlara katılmanızı bizlerde takip ederek kamuoyuyla paylaşıyoruz ve halkımızı bilgilendiriyoruz. Sizlere Avrupa Yakası Gazetesi olarak Çorlu'da ve yeni görevinizde başarılar diliyoruz" dedi.
Avrupa Yakası Gazetesi'nin her gün ilgiyle takip ettiğini dile getiren ve objektif haber anlayışından ötürü tebrik eden Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan ise: "Basın mensupları ve basın kuruluşları ile iyi ilişkiler içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kamuoyunun haber alma hakkını gözeterek basın mensupları ile diyalog halindeyiz. Çorlu Kaymakamlığı bünyesinde basın mensupları ile irtibatı sağlayacak bir birim oluşturmak için çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Avrupa Yakası Gazetesi'ni her sabah okuyorum. Dolu dolu içeriği, Çorlu'da oluşan tüm olaylara yer vermesi. Çorlu'nun yanı sıra bölgemizden de haberler içermesi nedeniyle son derece doyurucu" diye konuştu.
(SŞ)

17.12.2012 18:57:44 TSI

Editör: Wan Haber