Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, "Türk Milleti gurur duyulacak bir geçmişe sahip. Eğitim-Öğretimde gelecekte gurur duyulacak nesiller yetiştirmeliyiz" dedi.
Başarı Koleji Okul Aile Birliği Başkanı Kadriye Şen, Arif Kaplan ve Başarı Koleji Müdür yardımcılarından Ali İbrahim Öz, Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu'yu ziyaret etti. Kaymakam Bulgurlu'ya günün anısına Türkiye Haritası şeklindeki Başarı Koleji saati armağan eden Başarı Koleji Okul Aile Birliği başkanı Kadriye Şen, Başarı Koleji'nin eğitim-öğretime başladığı günden itibaren Manavgat'ta başarı çıtasını yükselterek bugünlere geldiğini söyledi.
Başarı Koleji Okul Aile Birliği olarak yaptıkları çalışmalarda çıtayı yükseltmek zorunda olduklarını belirten Şen, "Manavgatımızda ihtiyaç sahibi öğrencilerimiz için ve okullarımızın eksiklerinin giderilmesi hususunda bir dizi etkinlikler yapmayı planlıyoruz. Sizleri de bu etkinliklerimizde aramızda görmekten gurur duyarız. Ayrıca eğitim-öğretim alanında bize düşen her görevi yapacağımızı bilmenizi isteriz" diye konuştu.
Türk Milletinin gerçekten gurur duyulacak bir geçmişe sahip olduğunu belirten Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, "Geleceğimizi geçmişimizden daha iyi şekillendirmeliyiz. Geçmişimize çakılı kalmak yerine hep ileriye geleceğe bakmalıyız. Aksi taktirde geçmişimizle övünüp durarak bir adım bile ileriye gidemeyiz. Başarı Kolejinden gelecekte gurur duyulacak nesiller yetiştirmesini bekliyoruz. İnanıyorum ki Başarı Koleji sadece Manavgat'ın değil, Türk Milletinin gelecekte gurur duyacağı nesiller yetiştirecektir" dedi.
(AK-SÇ-Y)

06.12.2012 14:46:24 TSI

Editör: Wan Haber