Tekirdağ'ın Muratlı ilçesi Hanoğlu köyü göletinde kaybolan 2 kişinin cesedini arama çalışmaları devam ediyor. Gölet etrafında bekleyen kayıp 2 kişinin yakınları arama çalışmalarının eksik olduğunu iddia ederek tepki gösterdi.
İstanbul'dan Tekirdağ'ın Muratlı ilçesi Hanoğlu köyü göletine ördek avlamaya gelen 6 kişinin bulunduğu kayık su alarak battı. Volkan Yörük, Hüseyin Aslantaş ve Engin Yiğit kendi imkanları ile göletten çıktı.
Dün sabah saatlerinde kayıp Süleyman Yiğit'in sazlıklar etrafında cesedine ulaşıldı.
Gölette kayıp Murat Şentaş, Uğur Osman Ulutürk'ün 2'nci günde aramalarına devam edildi. Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Deniz Şube balık adamları birçok noktaya dalış yaparak ceset aradı. Köpekli jandarma timleri ise gölet etrafında aramalara katıldı.
KAYIP YAKINLARININ ACILI BEKLEYİŞİ SÜRÜYOR
Kayıp 2 kişinin İstanbul'dan gelen yakınlarının gölet etrafında acılı bekleyişleri sürüyor. Aramaların yetersiz olduğunu iddia eden bir kayıp yakını arama ekiplerine tepki gösterdi. Jandarma ekipleri tarafından sakinleştirilen şahıs, "Ben cenazemi almak istiyorum. Beni kaymakama götürün. Bu nasıl devlet. Ben Rus'muyum kardeşim. Bana cenazemi verin." diye tepki gösterdi.
AV SEVDALISI DAYI YEĞENDEN GERİYE FOTOĞRAFLARI KALDI
İstanbul'da aynı mahallede oturan Süleyman Yiğit kardeşi Engin Yiğit ve kız kardeşlerinin oğlu Murat Yiğit'in hafta sonlarında sürekli ava gittikleri bildirildi. Ceseti bulunamayan 2 kız çocuğu babası Murat Yiğit'ten geriye gölette ölen dayısı Süleyman Yiğit ile çektirdikleri fotoğraf kaldı. Fotoğrafta dayı ve yeğen gülümseyerek avladıkları balıkları gösteriyor.
JANDARMA DALGIÇLARI DA ARAMA YAPACAK
Öte yandan Ankara'da bulunan 15 kişilik Jandarma Genel Komutanlığı Sualtı Arama Kurtarma Timi'nin de arama çalışmalarına katılacağı bildirildi. Jandarma ekipleri su altı radar sistemi ile gölde arama yapacak. Radarla cesedin yerinin saptanacağı bildirildi.

28.01.2013 12:19:47 TSI

Editör: Wan Haber