WanHaber.com - Haber Merkezi
 
Kayatürk Mesajında Şunları Söyledi;
 
“Kuran-ı Kerim’in inmeye başladığı İslam âleminin en kutsal ve faziletli gecesi olan bin aydan daha hayırlı  Kadir gecesini  idrak edecek olmanın manevi huzuru içerisindeyiz. Büyük bir heyecanla beklediğimiz Ramazan-ı Şerifin son günleri içinde yer alan Kadir gecesinin hemen ardından da Bayram’ı karşılayacağız.
 
Mübarek Kadir gecesinde ülkemize ve memleketimize daha iyi hizmetlerde bulunabilmek adına dualarınızdan bizleri ve yüreği hizmet aşkı için çarpan değerli yöneticilerimiz ve arkadaşlarımı da eksik etmemenizi temenni ediyorum.
 
 Biz ülkemiz için böylesine güzel temennilerde bulunurken kan ve gözyaşının var olduğu, kardeşin kardeşe düşürüldüğü, diktatörlerin halklarına zulmü reva görmekten çekinmediği başta Mısır olmak üzere şiddetin ve çatışmaların sürdüğü ülkelerin dost ve kardeş halkları için hep beraber aynı ortak duada buluşabilmeyi sizlerden hassasiyetle rica ediyorum.
 
Bu vesileyle Kadir gecesinin dualarımızın kabulüne, gönüllerimizin birlikteliğine, kardeşliğimizin pekişmesine ve esenliğe vesile olmasını Cenabı Hak’tan  niyaz eder, Tüm İslam âleminin mübarek Kadir gecesini tebrik ederim” dedi.
Editör: Wan Haber