İKİ ESKİ DOST YILLAR SONRA AYNI SAHNEYİ PAYLAŞTI
 

Magazin dünyasının yakından takip ettiği e uzun zamandan beri küs olan iki sanatçı 14 şubat sevgililer gününde barıştı. Ünlü sanatçılar Kayahan ve Nilüfer'in barışması hayranlarını mutluluğa boğdu. Kayahan ve Nilüfer işte bu şarkıyla barıştı.

Beşiktaş Belediyesi tarafından 14 Şubat Sevgililer Günü Etkinlikleri kapsamında müziğin iki dev ismi Kayahan ve Nilüfer’i yıllar sonra aynı sahnede bir araya getirdi. Barbaros Meydanı’nda gerçekleşen konserde kalp şeklinde kurulan sahnede ilk önce Nilüfer sevilen şarkılarını seslendirdi. Ardından sahneye Kayahan’ın eşi İpek Açar çıktı. Kayahan bestesi olan “Sevgiliye” şarkısını Berk Gürman eşliğinde ilk kez müzikseverlerle buluşturan Açar, konser alanını dolduran müzikseverin büyük beğenisini topladı.


Uzun zaman sonra sahneye çıkan Kayahan ise sahneye kızları Aslı Gönül ve Beste Açar, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, ve eşi İpek Açar ile birlikte geldi. Sahnede Kayahan ve İpek Açar Çifti ilk olarak “Seninle her şeye varım ben” isimli besteyi seslendirdi. Sonrasında “Ben Anadolu çocuğuyum" isimli şiiri seslendiren Kayahan, sevenlerinden büyük alkış aldı. Kayahan’ın konser sonrası sevenlerinden helallik istemesi eşini ve sevenlerini duygulandırdı.


İKİ ESKİ DOST YILLAR SONRA AYNI SAHNEYİ PAYLAŞTI
Gecenin beklenen sürprizi ise Kayahan ve Nilüfer’in birlikte sahne almasıydı. Uzun zaman küs kalan dostlar, yıllar sonra ilk kez birlikte sevenlerinin karşısına çıktı. Müziğin usta isimleri sahnede 1990 yılında Eurovision yarışmasına katıldıkları "Gözlerinin Hapsindeyim" isimli şarkıyı seslendirdi. Kayahan’ın zaman zaman “Barıştık ama her an küsebiliriz” diye espri yapması herkesi eğlendirdi.


Venedik’TE BULUNAN ÇİFTLERİN NİKAHI BARBAROS MEYDANI’NDA KIYILDI
Beşiktaş Belediyesi, 14 Şubat etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Aşkın selfiesini çek” isimli fotoğraf yarışmasında Venedik’le ödüllendirdiği çiftin 3G ile bağlanarak İpek Açar ve Suat Suna şahitliğinde nikahını kıydı. Çift mutluluğa ’evet’ dedikten sonra Başkan Murat Hazinedar’a teşekkür etti.
Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar herkesin sevgililer Günü’nü kutladığını belirterek, “Beşiktaş’ta, İstanbul’un kalbinde iki dev isim Kayahan ve Nilüferle buluşuyoruz. En güzel noktasında denizin, boğazın sahilin buluştuğu yerde şu anda onlarla buluşmanın keyfini sürüyoruz” ifadelerini kullandı.


Başkan Hazinedar konsere yakasında tecavüz edildikten sonra öldürülüp, yakılan Özgecan Aslan’ın fotoğrafı ile katıldı.

Editör: Wan Haber