TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor'un 2015-2016 sezonunda Vefa Bilişim sponsor oldu. Takımın malzeme ve yiyecek giderlerinin karşılanacağı söylendi.

Konuyla ilgili Şahabettin Özarslaner Tesislerinde yapılan basın toplantısında Van Büyükşehir Belediyespor'asponsor olan Vefa Bilişim, Vefa Kağıtçılık Şirketler Grubu resmi sözleşme imzaladı.  Toplantıya Van  Büyükşehir Belediyespor Kulübü Eş Başkanı Ayşan Harmancı, Büyükşehir Belediyespor Kulübü Basın Sözcüsü Metin Doğrul, Vefa Bilişim ve Vefa Kağıt Şirketler gurubu yetkilileri Veysel Kaya, Muhammet Fatih Kaya ve kulüp yöneticileri katıldı.


DOĞRUL: "BU DESTEĞİN ÖRNEK OLMASI GEREKİR"
Toplantıda söz alan Van Büyükşehir Belediyespor Basın Sözcüsü Metin Doğrul, bu sponsorluğun kentin işadamlarına örnek olduğunu vurgulayarak, "Sponsorluk anlaşması kapsamında A takımımızın bütün beslenme giderleri ve malzeme giderlerinin tümünü Vefa Bilişim ve Vefa Kağıt Şirketler gurubu üstlendi. Bu anlamda kendilerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederiz. Bu desteğin Van'daki İşveren Firmalara, İş Adamlarına, STK ve Van'da bulunan dinamiklere örnek olmasını temenni ediyoruz. Malumunuz bugüne kadar Büyükşehir Belediyespor'a sadece Belediye katkı sunuyordu. Büyükşehir belediyesinin çok büyük katkı sağladığını fakat bizler bu yükü azaltmak adına girişimlerde bulunuyoruz. İş çevreleri ile sıkı görüşmeler yapıyoruz, bugün burada imzaladığımız sponsorluk anlaşması bir örnektir. Bu şirket grubumuz çok büyük bir firma olmamasına rağmen sponsor oldu ve bu davranışı ile büyük firmaları utandırmıştır. Bu firmamız dışında Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu ve Sebze Hali Müdürlüğünün takıma destek vereceği sözünü aldık" dedi. 

Doğrul, takımın kamptaki çalışmalarının devam ettiğini belirterek, "Takımımız şuan kampta ve kamp sürecimiz iyi geçiyor. Bilindiği gibi 5 tane hazırlık maçı yaptık. Bu maçlarda takımımız 3 galibiyet, 1 beraberlik, 1 yenilgi aldı. Genel anlamda kamp dönemi iyi geçiyor ve 15 Ağustosta takımımızın kamp dönemi sona erecek. Kamp dönemi sona erdikten sonra futbolcularımız 3 günlük izinden sonra 18 Ağustosta Tesislerimizde toplanacaktır. Takımımızın kamp süreci, transferleri ilgili önümüzdeki hafta basın toplantısı düzenleyeceğiz" şeklinde konuştu.

Daha sonra konuşan Van Büyükşehir Belediyespor Kulübü Eş Başkanı Ayşan Harmancı ise, sponsor olan firmaya teşekkür ederek, " Vefa Bilişim, Vefa Kağıtçılık şirketler grubu katkı sundukları ve ilk adımı onların atmasından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Bu sponsorluğun Van'da yankı bulmasını ve örnek olmasını temenni ediyoruz" şeklinde konuştu. 

Konuşmaların ardından Kulüp Eş Başkanı Ayşan Harmancı, sponsor firmaya katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi. 
Bölge: Burhan Ergin

 

Editör: Wan Haber