Teknoloji devi Samsung Galaxy S6 ile birlikte kavisli ekrana sahip Galaxy S'i 2 Mart'ta düzenlenecek etkinlikle tanıtacak. Mart ayında başlayacak olan MWC 2015'de Galaxy S6 ve Galaxy S tanıtılacak. 

Özel bir Snapdragon işlemci ile gelmesi muhtemel olan telefonun tasarıma dair bazı sızıntılar gündemimize gelmişti. En son olarak kamerası ile gündemimize konuk olan Galaxy S6 haricinde Samsung'un, MWC 2015'de birde kavisli ekrana sahip Galaxy S tanıtılması bekleniyor.

:: Galaxy S6'nın Kamerası Nasıl Olacak?

:: Galaxy S6 Edge Hakkında Son Bilgiler

Galaxy S6 haricinde pek fazla sızıntı olmayan telefonun tanıtılıp tanıtılmayacağı bile kesin değildi. Ancak Hollanda'dan gelen haber, kavisli ekrana sahip bir Galaxy S modeli bekleyenleri sevindirecek nitelikte.

Galaxy S Edge Onaylandı!

Akıllı telefon hakkında şu ana kadar net bir bilgi bulunmazken Galaxy S6'nin kavisli ekrana sahip versiyonu olması beklenilen Galaxy S Edge, Hollanda'da yanlışlıkla onaylandı.

Galaxy S6'nin da ismi geçen Vodafone Hollanda sitesi, Galaxy S Edge ismine de yer verince artık böyle bir telefonun varlığı  onaylandı dersek yanılıyor olmayız.

:: Kavisli ekrana sahip Galaxy S Edge hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce böyle bir modele gerek var mı?

Yazan: Bekir Can Yumrutepe
SDN - ShiftDelete.Net

Editör: Wan Haber