AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle bir mesaj yayınladı. Gazetecilere sadece yılın bir günü değil her gün gereken değeri ve önemi verdiklerini ifade Kavaklıoğlu, Niğde basınındaki zenginliğe de işaret etti.
Alpaslan Kavaklıoğlu açıklamasında Niğde'de faaliyet gösteren günlük yerel gazeteler, Niğde Televizyonu, Bor'da faaliyet gösteren günlük gazeteler, diğer ilçe gazeteleri, radyolar, internet haber portalları, ulusal haber ajansları ve gazetelerin temsilcilikleri, dergiler ve haftalık/aylık gazete/bültenlerden oluşan ve çok zengin bir medya ağı olduğunu ve özellikle Niğde medyasının duyarlı ve millet menfaatini gözetme açısından hassasiyete sahip olmasının memnuniyet verici olduğunu söyledi. Ayrıca Niğde Gazeteciler Cemiyeti ve Niğde Gazeteciler Birliği olarak iki büyük meslek örgütü olmasının da kurumsal temsil açısından mutluluk verici olduğunu ifade ederek kendilerinin de ayrım yapmadan hepsine eşit mesafede olduklarını ve işbirliği içinde çalışmaktan onur duyduğunu söyledi.
Kavaklıoğlu, medyaya sadece yayın organı gözüyle bakmadıklarını, kendileri için bilgilendirme, denetim ve gözetim açısından kamu hizmeti veren ve milletin gözü kulağı olan anlayışa sahip kurumlar olarak baktıklarını söyledi. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle tüm medya organlarında görev alanlara şükranlarını sunan Kavaklıoğlu hassasiyet ve duyarlılıklarından ötürü de teşekkür etti.
(YE-AÖ-Y)

10.01.2013 09:53:44 TSI

Editör: Wan Haber