Polisler, Kato Dağı eteklerinde bulunan Toyga Köyü İlkokulu’nu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Polislerin dağıttığı hediyeleri alan öğrenciler bir ağızdan Demba Ba şarkısını seslendirdi. Öğrencilerin coşkuyla seslendirdiği Demba Ba beğenildi. Toyga köyünde öğrencilerle olan birliktelikten dolayı mutlu olduklarını belirten Komiser Hacı Ali Katman, “Öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtıp uçurtma uçurtup şarkılar söyledik. Barış ve huzur ortamının devamı için elimizden gelen gayretleri göstermeye devam ediyoruz” dedi.


Polis ağabeylerinin ziyaretiyle öğrencilerin büyük sevinç yaşadığını belirten Toyga İlkokulu öğretmeni Süleyman Uz, “Polis arkadaşlarımızın bu barış ve huzur ortamını sağlamalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.


Köyde öğrencilerin çok zor şartlar altında eğitim gördüklerini belirten öğretmen Tuğba Eren de, “Bugün çocuklarımızı çok mutlu ettiler. Uçurtma getirdiler, birlikte şarkılar söyledik, oyunlar oynadık. Bu barış ve huzuru bize sağladıkları için kendilerine teşekkür ediyoruz. Bunun devamını da bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Editör: Wan Haber