Kastamonu'da bir kişi, ilaç içerek intihara kalkıştı.
Edinilen bilgiye göre, Kastamonu'nun Honsalar Mahallesinde D.B., ikametinde ilaç içmek suretiyle intihara kalkıştı. Olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesine kaldırılan D.B.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

İKAMETTEN HIRSIZLIK
KASTAMONU (İHA) Kastamonu'da kapı kilidini kırarak eve giren şahıslar, evdeki eşyaları alıp kayıplara karıştı.
Edinilen bilgiye göre, Kastamonu'nun il merkezinde ikamet eden C.K., zaman zaman uğradığı köydeki evinde kimliği belirsiz kişi veya kişilerce evinin bahçe kapı kilidine ve mutfak kapısına zarar verilmek suretiyle eve girdiklerini ve içeride bulunan 1 adet 106 ekran siyah renkli LCD Televizyonun çalınmış olduğunu söyledi.

KOM'DAN SİLAH OPERASYONU
KASTAMONU (İHA) Kastamonu Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü (KOM) ekiplerince, silah operasyonu yapıldı.
Edinilen bilgiye göre, kendilerine gelen bir ihbarı değerlendiren KOM ekipleri, içersinde T.G., H.S. ve H.Ç. isimli şahısların bulundukları otomobili durdurdu. Araçta yapılan arama sonucunda 2 adet 7.65 mm çapında ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait 2 şarjör, 13 adet 7,65 mm çapında ve 10 adet 9 mm çapında fişek ele geçirildi.

İNTERNETTE DOLANTIRICILIK
KASTAMONU (İHA) Kastamonu'da internetten alışveriş yapan bir kişi dolandırıldığını iddia etti.
Edinilen bilgiye göre, Bozkurt ilçesine bağlı Merkez Mahallesinde ikamet eden E.F., bir internet sitesinden oyun konsolu ve cep telefonu siparişi verdi. F.F.'yi arayıp verdiği siparişler karşılığında bin 50 TL ödeme yapan E.F., kendisine gönderilen pakette cep telefonunun bulunmadığını ileri sürdü.
Olaylarla ilgili soruşturma başlatıldı.
(Vİ-ÖZ-Y)

14.01.2013 19:25:10 TSI

Editör: Wan Haber